Διεθνή

Νορβηγία: Ένοπλος με κλεμμένο ασθενοφόρο έπεσε πάνω σε πλήθος

Νορβηγία: Ένοπλος με κλεμμένο ασθενοφόρο έπεσε πάνω σε πλήθος
Νορβηγία: «Έχουμε υπό τον έλεγχό μας ασθενοφόρο το οποίο εκλάπη από ένοπλο» αναφέρει η νορβηγική αστυνομία.

Νορβηγία: Ένας οπλισμένος άνδρας έκλεψε ένα ασθενοφόρο και έπεσε πάνω σε πλήθος στο Όσλο, σύμφωνα με την ενημέρωση της νορβηγικής αστυνομίας. Οι αρχές στην ανακοίνωσή τους σημειώνουν ότι το όχημα παρέσυρε αρκετά άτομα, όμως δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Η αστυνομία άνοιξε πυρ κατά του ασθενοφόρου, προκειμένου να ακινητοποιήσει τον ένοπλο, ο οποίος τραυματίστηκε από τα πυρά. «Έχουμε υπό τον έλεγχό μας ασθενοφόρο το οποίο εκλάπη από ένοπλο. Ανοίξαμε πυρ για να σταματήσουμε τον δράστη, ο οποίος δεν τραυματίστηκε σοβαρά», σημειώνει η αστυνομία σε ενημέρωσή της στο Twitter.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ανάμεσα στους ανθρώπους που χτυπήθηκαν από το ασθενοφόρο ήταν και ένα παιδάκι μέσα σε καροτσάκι και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Το δίκτυο NRK επικαλούμενο μάρτυρες που ήταν μπροστά στο συμβάν, αναφέρει ότι η αστυνομία άνοιξε πυρ με στόχο τα ελαστικά του κλεμμένου ασθενοφόρου και ο ύποπτος απάντησε στα πυρά. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράστη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments