Αθλητισμός

Λούκας Βιγιαφάνες: “Φλερτάρει” με επιστροφή στον Παναθηναϊκό

Λούκας Βιγιαφάνες: “Φλερτάρει” με επιστροφή στον Παναθηναϊκό
Λούκας Βιγιαφάνες: Την περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού εξετάζουν στο Τριφύλλι», με την διοίκηση να ετοιμάζεται να κάνει κίνηση προκειμένου να ντύσει εκ νέου τον 28χρονο στα πράσινα.

Λούκας Βιγιαφάνες: Δεν πάει καιρός που ο Αργεντινός φορούσε την φανέλα του Παναθηναϊκού. Την διετία 2016-2018 ο 28χρονος ήταν κάτοικος Αθήνας πραγματοποιώντας με επιτυχία το πέρασμα του από τους «Πράσινους». Η συνέχεια βρήκε τον παίκτη στην Τουκρία υπογράφοντας για λογαριασμό της Αλάνιασπορ – πλουσιοπάροχο – συμβόλαιο. Έναν χρόνο αργότερα στην διοίκηση του Παναθηναϊκού φαίνεται πως σκέφτονται ξανά την περίπτωση του.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που πρόσφερε αρκετά στο αγωνιστικό κομμάτι. Επιπλέον την εποχή που το «Τριφύλλι» πέρασε δύσκολα στα οικονομικά του εκείνος παρέμεινε ψύχραιμος διατηρώντας μια εξαιρετική στάση. Εν πολλοίς έφυγε σαν κύριος από το «Τριφύλλι» πηγαίνοντας στην Τουρκία δοκιμάζοντας εκεί κάτι νέο στην καριέρα του. Πηγαίνοντας στο σήμερα, στις τάξεις των «Πρασίνων» είναι ευρέως γνωστό πως η ομάδα χρειάζεται άμεσα λύση στο επιθετικό κομμάτι.

Οι επιλογές από την αγορά δεν είναι πολλές – βάζοντας πάντα αυστηρά οικονομικά κριτήρια – με την διοίκηση να προσπαθεί να καλύψει τα θέλω του Γιώργου Δώνη όσο το δυνατόν καλύτερα. Ο Φεντερίκο Μακέντα μοιάζει απελπιστικά μόνος στην κορυφή, όμως ποιος θα μπορούσε να έρθει τον Ιανουάριο και να δώσει άμεσα αποτελέσματα. Μια πολύ καλή λύση όπως αναφέρει η σημερινή Live Sport στο ρεπορτάζ της θα μπορούσε να είναι ο Λούκας Βιγιαφάνες. Ο Αργεντινός συνεχίζει να αρέσει όσο λίγοι στο «πράσινο» κοινό, με την διοίκηση να έχει την ίδια άποψη. Μην εκπλαγούμε λοιπόν να δούμε τον 28χρονο ξανά στα πράσινα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments