Αθλητισμός

Αντίλ Ραμί: Άφησε την Πάμελα Άντεσρον για… καλύτερη (pic)

Αντίλ Ραμί: Άφησε την Πάμελα Άντεσρον για… καλύτερη (pic)
Αντίλ Ραμί: Οι ροζ περιπέτειες του Γάλλου αμυντικού συνεχίζονται, με την Πάμελα Άντερσον να αποτελεί παρελθόν από την ζωή του, με Αμερικανίδα σταρ να αντικαθίσταται από νέα αιθέρια ύπαρξη.

Αντίλ Ραμί: Εκτός της έντονης ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Γάλλος έχει να παραθέσει και εξίσου έντονη ερωτική ζωή. Η νέα σεζόν βρίσκει τον 33χρονο αμυντικό στην Τουρκία, αγωνίζομενος πλέον για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε. Ο έμπειρος αμυντικός με τον ερχομό του στην γείτονα χώρα έκλεισε και ένα μεγάλο ερωτικό του κεφάλαιο ολοκληρώνοντας την σχέση του με την εκρηκτική Πάμελα Άντερσον. Δεν πέρασε όμως πολύς καιρός από τον οριστικό χωρισμό του για να βρει την νέα του σύντροφο. Και αυτή για πολλούς είναι πολύ καλύτερη από την Αμερικανίδα.

Ο λόγος για την Κλόε Σιμς, το μοντέλο από την Αγγλία που μπήκε ξαφνικά στην ζωή του Αντίλ Ραμί. Το ζευγάρι εθεάθη το περασμένο Σάββατο σε εστιατόριο του Λονδίνου. Οι φήμες περί σχέσεις τους έχουν επιβεβαιωθεί με τον Γάλλο να ξεπερνά άμεσα τον χωρισμό του με την Πάμελα Άντερσον με την ξανθιά καλλονή. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε:

H ποδοσφαιρική καριέρα του Αντίλ Ραμί οδεύει στην δύση της. Έχοντας φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Μίλαν, Βαλένθια, Σεβίλλης και Μαρσέιγ, ο 33χρονος βρίσκεται πλέον στην Κωνσταντινούπολη και την Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι επένδυσαν πάνω στον 33χρονο περιμένοντας πως η εμπειρία του θα τους δώσει την σταθερότητα που αναζητούν επί χρόνια στα μετόπισθεν. Βέβαια με τέτοια ύπαρξη στο πλάι του, που να βρει όρεξη για μπάλα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments