Αθλητισμός

Βασίλης Μπάρκας: Στη λίστα της Σέλτικ ο γκολκίπερ της ΑΕΚ

Βασίλης Μπάρκας: Στη λίστα της Σέλτικ ο γκολκίπερ της ΑΕΚ
Βασίλης Μπάρκας: Δημοσίευμα αναφέρει ότι ο κίπερ της ΑΕΚ βρίσκεται στα ραντάρ της Σέλτικ.

Βασίλης Μπάρκας: Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είναι φέτος ένας από τους καλύτερους και πιο σταθερούς τερματοφύλακες της Super League 1. Ο Μπάρκας με τις εμφανίσεις τους έχει κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού. Ο νεαρός γκολκίπερ αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα «περιουσιακά στοιχεία» της ΑΕΚ, με την Ένωση να πιστεύει πάρα πολύ στις δυνατότητές του.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευσα της εφημερίδας “Sportime”, τελευταίος μνηστήρας για τον Μπάρκα είναι η Σέλτικ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη για τη θέση «1». Αυτή τη στιγμή ο «Νο1» των Σκοτσέζων είναι ο Φράσερ Φόρστερ, όμως είναι βασικός από την Σαουθάμπτον με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο αναπληρωματικός είναι ο 37χρονος Γκρεγκ Γκόρντον που λήγει το συμβόλαιο του κι όπως αντιλαμβάνεται κανείς αναμένεται η σκοτσέζικη ομάδα να κινηθεί για τερματοφύλακα.

Ο Μπάρκας είναι στη λίστα της, το συμβόλαιο του λήγει το 2022 και δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει. Ωστόσο η ΑΕΚ από την πλευρά της δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει για λιγότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που είναι άγνωστό αν θέλει και μπορεί να προσφέρει η Σέλτικ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments