Αθλητισμός

Αντώνης Νικοπολίδης: “Χαρά μου που είμαι και πάλι στον Ολυμπιακό”

Αντώνης Νικοπολίδης: “Χαρά μου που είμαι και πάλι στον Ολυμπιακό”
Αντώνης Νικοπολίδης: Στον Ολυμπιακό επέστρεψε ο Αντώνης Νικοπολίδης που ανέλαβε υπεύθυνος των Ακαδημιών του Ολυμπιακού. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας στη πρώτη του δήλωση στο επίσημο site της ομάδας, ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ευκαιρία που του έδωσε να εργαστεί ξανά "στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας".

Αντώνης Νικοπολίδης: Ο Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004 ανέλαβε και χρέη προπονητή στην Κ19. Στη πρώτη του δήλωση εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τη νέα του συνεργασία με την ομάδα του Πειραιά.

“Είναι χαρά μου που είμαι και πάλι στον Ολυμπιακό, σε διαφορετικό πόστο, αλλά με το ίδιο αίσθημα ευθύνης που έχω πάντα απέναντι στο σύλλογο και στη δουλειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ευκαιρία που μου δίνει να εργαστώ στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας και σε ένα περιβάλλον που γνωρίζω καλά. Στόχος από κοινού με τους συνεργάτες μου, είναι μέσα από σωστές βάσεις, να προπονήσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να διαμορφώσουμε τα παιδιά, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments