Αθλητισμός

Champions League: Εντυπωσιακή η Λίβερπουλ, νίκες για Μπαρτσελόνα, Ιντερ και Νάπολι

Champions League: Εντυπωσιακή η Λίβερπουλ, νίκες για Μπαρτσελόνα, Ιντερ και Νάπολι
Champions League: Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λίβερπουλ, πέρασε με άνεση από την έδρα της Γκενκ (4-1), για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Champions League: Εντυπωσιακή ήταν η Λίβερπουλ στην αναμέτρηση της κόντρα στην Γκενκ στο Βέλγιο για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 4-1 με δύο γκολ του Άλεξ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν, που έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Μέσι που σκοράρει δύο γκολ έξω από την περιοχή στο Champions League. Δύο τέρματα πέτυχε και ο Μέρτενς στο Ζάλτσμπουργκ για να κρατήσει την Νάπολι με 2-3 στην κορυφή της βαθμολογίας σε ένα ματς με τρομερές ανατροπές. Στην ίδια αναμέτρηση δις βρήκε δίχτυα και ο Χάλαντ, που έφτασε τα έξι γκολ σε τρεις αγώνες στο Champions League.

Από την άλλη, ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Σλάβια Πράγας στην Τσεχία. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ φρόντισε με ένα ακόμη γκολ να γράψει και νέο ρεκόρ στην σπουδαία καριέρα του. Μόλις στο τρίτο λεπτό, ο Μέσι άνοιξε το σκορ για τους «μπλαουγκράνα» και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Champions League που σκοράρει για 15 διαδοχικές σεζόν. Μάλιστα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ σκόραρε σε βάρος της 33ης διαφορετικής ομάδας στη διοργάνωση, πιάνοντας τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ραούλ. Στο άλλο παιχνίδι του 6ου ομίλου, η Ίντερ με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες και Καντρέβα νίκησε 2-0 την Μπορούσια Ντόρτμουντ (ο Ελ Τόρο έχασε και πέναλτι στο 82′) και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για πρόκριση.

Στον 7ο όμιλο η Λειψία ήταν η μεγάλη κερδισμένη χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Ζάμπιτζερ και με το 2-1 επί της Ζενίτ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Μπενφίκα νίκησε δύσκολα 2-1 τη Λιόν κι έχει πλέον κι αυτή ελπίδες. Στον 8ο όμιλο, η Τσέλσι με το γκολ του Μπατσουαγί στο 86′ έφυγε με το διπλό από το Άμστερνταμ και ισοβαθμεί στην κορυφή με τον Άγιαξ. Η Λιλ ισοφάρισε τη Βαλένθια στις καθυστερήσεις με τον Ικονέ, το νέο αστέρι των Γάλλων και δεν την άφησε να πιάσει κορυφή.

5ος όμιλος

Γκενκ – Λίβερπουλ 1-4 (88′ Όντι – 2′, 57′ Τσαμπερλέιν, 77′ Μανέ, 87′ Σαλάχ)

Ζάλτζμπουργκ – Νάπολι 2-3 (40′ πεν., 72′ Χάλαντ – 17′, 64′ Μέρτενς, 73′ Ινσίνιε)

Η βαθμολογία

Νάπολι 7

Λίβερπουλ 6

Ζάλτσμπουργκ 3

Γκενκ 1

6ος όμιλος

Σλάβια Πράγας – Μπαρτσελόνα 1-2 (50′ Μπορίλ – 3′ Μέσι, 57′ Ολαγίνκα αυτ.)

Ιντερ – Ντόρτμουντ 2-0 (22′ Λαουτάρο Μαρτίνες, 89′ Καντρέβα)

Η βαθμολογία

Μπαρτσελόνα 7

Ίντερ 4

Ντόρτμουντ 4

Σλάβια Πράγας 1

7ος όμιλος

Λειψία – Ζενίτ 2-1 (49′ Λάιμερ, 59′ Ζάμπιτζερ / 25′ Ρακίτσκι)

Μπενφίκα – Λιόν 2-1 (24′ Ράφα Σίλβα, 86′ Πίτσι – 71′ Ντεπάι)

Η βαθμολογία

Λειψία 6

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 4

Λιόν 4

Μπενφίκα 3

8ος όμιλος

Άγιαξ – Τσέλσι 0-1 (86′ Μπατσουαγί)

Λιλ – Βαλένθια 1-1 (91′ Ικονέ – 63′ Τσερίσεφ)

Η βαθμολογία

Άγιαξ 6

Τσέλσι 6

Βαλένθια 4

Λιλ 1

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments