Video

Στράτος Τζώρτζογλου: “Υπάρχει αγνός έρωτας με την Σοφία”

Στράτος Τζώρτζογλου: “Υπάρχει αγνός έρωτας με την Σοφία”
Στράτος Τζώρτζογλου: Στην καλύτερη φάση της ζωής του βρίσκεται ο ηθοποιός, ζώντας τον έρωτα με την σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα.

Στράτος Τζώρτζογλου: Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να παντρευτεί την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show». Εμφανιζόμενος με την σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα ο Στράτος Τζώρτζογλου έδειχνε πιο γαλήνιος και ευτυχής από ποτέ, μιας και εκτός των προσωπικών τα πηγαίνει περίφημα και στα επαγγελματικά του.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο ηθοποιός αναφέρθηκε εκτενώς στην γνωριμία του με την όμορφη σύζυγο του, η οποία εν συνεχεία και μέσω αγνού έρωτα οδηγήθηκε στα σκαλιά της εκκλησίας. «Το να είσαι ευτυχισμένος είναι μια συνειδητή απόφαση που πρέπει να παίρνεις κάθε μέρα, φτάνεις να έχεις υγεία» εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός. Όπως αποκάλυψε, σε αυτή την φάση της ζωής του νιώθει γαλήνη, σιγουριά και δεν φοβάται τα προβλήματα.

Μιλώντας για την απόφασή του να παντρευτεί ξανά, ο Στράτος Τζώρτζογλου εκμυστηρεύτηκε πως ξεκίνησε να βλέπει τον κόσμο διαφορετικά μέσα από την Σοφία Μαριόλα αφού υπάρχει μια ανανέωση στον τρόπο που βιώνει την ζωή: «Υπάρχει αγνός έρωτας στη ζωή όταν αποφασίσεις να το ελκύσεις και δεν φοβηθείς. Μπαίνεις σε μια σχέση για να δώσεις αγάπη γιατί συνήθως όλοι μπαίνουμε για να πάρουμε».

Σχετικά με τον πρώτο γάμο του με την ηθοποιό Μαρία Γεωργιάδου σε ηλικία 21 ετών, ο ηθοποιός δήλωσε πως διατηρούν άψογες σχέσεις μετά από τόσα χρόνια, αφού συνεργάζονται και στην σειρά «Γυναίκα Χωρίς όνομα». Μάλιστα, αποκάλυψε πως την κάλεσε στον γάμο του αλλά δεν πήγε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments