Video

Τρομακτικό τροχαίο: Δείτε βίντεο με αυτοκίνητο να διασχίζει διασταύρωση αφρενάριστο

Τρομακτικό τροχαίο: Δείτε βίντεο με αυτοκίνητο να διασχίζει διασταύρωση αφρενάριστο
Τρομακτικό τροχαίο: Τραγικό απολογισμό είχε η τρελή πορεία ενός αυτοκινήτου οδηγώντας στον θάνατο δύο ανθρώπους.

Τρομακτικό τροχαίο: Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο που βγήκε στην επιφάνεια. Ένας 63χρονος οδηγός με ανεξέλεγκτη ταχύτητα παρέσυρε και αφαίρεσε την ζωή δύο ανθρώπων τραυματίζοντας παράλληλα άλλους 12. Το βίντεο δείχνει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου με κατεύθυνση προς τους πολίτες που προσπαθούν να περάσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου καταγράφεται από την κάμερα διερχόμενου οχήματος, με την εικόνα να προκαλεί σοκ. Ο 63χρονος αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα εντός πόλης χάνοντας πλήρως τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Το συμβάν μάλιστα πραγματοποιήθηκε χρονική στιγμή που η κίνηση ήταν αρκετά αυξημένη, αποτέλεσμα η αμέλεια του να προκαλέσει θανατηφόρο δυστύχημα. Όπως δείχνει το βίντεο, ένα λευκό αυτοκίνητο με κατεύθυνση στο κάθετο ρεύμα αντί να σταματήσει στο φανάρι συνεχίζει την πορεία του παρασύροντας πολίτες που περπατούν στον δρόμο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Σανγκάη. Στην Κίνα τα θανατηφόρα τροχαία είναι καθημερινό φαινόμενο. Ο υπερβολικός πληθυσμός – ειδικά στα αστικά κέντρα – προκαλεί ατυχήματα με ένα λάθος να είναι ικανό να κοστίσει ζωές. Ο 63χρονος οδηγός για άγνωστες ως τώρα συνθήκες κατευθύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα στην διασταύρωση αγνοώντας τους οδηγούς που είχαν προτεραιότητα. Οι αρχές στην Σανγκάη εξετάζουν το θλιβερό συμβάν, ωστόσο για την ώρα δεν έχουν βγάλει πόρισμα. Παραμένει άγνωστος ο λόγος που ο 63χρονος δεν σταμάτησε στην διασταύρωση, με το πιθανότερο σενάριο να κάνει λόγο για πιθανότητα μέθης του οδηγού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments