Αθλητισμός

Τζακ Ρόντγουελ: Καταλήγει στη Ρόμα ο στόχος του Παναθηναϊκού

Τζακ Ρόντγουελ: Καταλήγει στη Ρόμα ο στόχος του Παναθηναϊκού
Τζακ Ρόντγουελ: Η συμφωνία με την πλευρά του «Τριφυλλιού» δεν επετεύχθη ποτέ, όμως ο Άγγλος μέσος δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του υπογράφοντας τις επόμενες ώρες συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρόμα.

Τζακ Ρόντγουελ: Το περασμένο καλοκαίρι ο Γιώργος Δώνης είχε καταστήσει σαφές στον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή του «Τριφυλλιού», Νίκο Νταμπίζα την ανάγκη ενίσχυσης του Παναθηναικού στην θέση του αμυντικού μέσου. Ανάμεσα στα ονόματα που συμπεριλήφθηκαν στην σχετική λίστα και εξετάστηκαν ενδελεχώς από την τεχνική ηγεσία ήταν και αυτό του Άγγλου μέσου Τζακ Ρόντγουελ.

Ο 28χρονος με θητεία σε Σάντερλαντ, Έβερτον και Μάντσεστερ Σίτι έφθασε αρκετά κοντά στο να υπογράψει με τους «Πράσινους», όμως το φινάλε των μεταγραφών δεν έφερε τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Άγγλος χαφ παρέμεινε χωρίς ομάδα, με τον Παναθηναϊκό να χάνει μια πολύ καλή περίπτωση. Η αναμονή του 28χρονου όπως αποδεικνύεται απέδωσε καρπούς, καθώς σύμφωνα με τους Ιταλούς αναμένεται το αργότερο μέχρι αύριο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ρόμα.

Οι «Τζιαλορόσι» συνεχίζουν να ενισχύονται σε κέντρο και επίθεση δείχνοντας πως ακόμη ψάχνονται στην νέα τους εποχή. Ο Τζακ Ρόντγουελ ετοιμάζεται για μια εξαιρετική προοπτική που θα επαναφέρει την καριέρα του στο προσκήνιο, μιας και τον τελευταίο χρόνο διάγει περίοδο παρατεταμένης αδράνειας. Η καριέρα του Άγγλου μέσου έχει περάσει από πολλά στάδια. Σε νεαρή ηλικία θεωρήθηκε ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα των Άγγλων στην θέση των κεντρικών χαφ, όμως η παραμονή του στην Σάντερλαντ τα τελευταία τέσσερα χρόνια έμελλε να τον «καταδικάσει» ρίχνοντας τον επίπεδο. Τώρα αναζητά την ευκαιρία να επιστρέψει και η Ρόμα έρχεται όπως όλα δείχνουν να του την χαρίσει απλόχερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments