Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Γεμίζει σκάουτερ στην Τούμπα

ΠΑΟΚ: Γεμίζει σκάουτερ στην Τούμπα
ΠΑΟΚ: Γεμάτη από "κατασκόπους" ομάδων του εξωτερικού αναμένεται να είναι η Τούμπα στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 3/11 για την 9η αγωνιστική της Superleague και όπως συμβαίνει σε κάθε ελληνικό ντέρμπι, το γήπεδο θα είναι γεμάτο από ξένους σκάουτερς. Αρκετές ομάδες του εξωτερικού έχουν «σημαδέψει» την ημερομηνία του παιχνιδιού και αναμένεται να βρεθούν στην Τούμπα για χάρη παικτών του Δικέφαλου του Βορρά.

Όπως αναφέρει η Live Sport, πρόκειται για τους Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Λημνιό. Οι δύο νεαροί είναι βασικοί και αναντικατάστατοι στον ΠΑΟΚ φέτος και οι εμφανίσεις τους έχουν τραβήξει τα βλέμματα όπως είναι λογικό. Ο 24χρονος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ είναι βασικός κα αναντικατάστατος μετρώντας 11 συμμετοχές με 1 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μετράει ήδη και 5 συμμετοχές στην Εθνική εκτοξεύοντας τη χρηματιστηριακή του αξία στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Από την άλλη ο 21χρονος εξτρέμ των πρωταθλητών Ελλάδος έχει και αυτός με τη σειρά του 10 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, όντας και αυτός διεθνής με την Εθνική (3 συμ). Ακολουθεί πορεία παράλληλη με τον Γιαννούλη καθώς είδε και αυτός την αξία τυ να ανεβαίνει κατακόρυφα μέσω τω συμμετοχών του με τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη και να φτάνει τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ.

Αν οι δύο διεθνείς άσοι συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τότε δεν αποκλείεται να «σκάσουν» προτάσεις και για τους δύο τον ερχόμενο Ιανουάριο, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπως φυσικά και για τον Σφιντέρσκι που έχει βοηθήσει με τα γκολ του τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments