Αθλητισμός

Δημήτρης Μελιόπουλος: Έχει αφήσει πίσω του το ποδόσφαιρο – Στόχος του η είσοδος στο πανεπιστήμιο

Δημήτρης Μελιόπουλος: Έχει αφήσει πίσω του το ποδόσφαιρο – Στόχος του η είσοδος στο πανεπιστήμιο
Δημήτρης Μελιόπουλος: Ο νεαρός Έλληνας αμυντικός αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 19 ετών και ήδη έχει θέσει τους νέους του στόχους στη ζωή του.

Δημήτρης Μελιόπουλος: Ο νεαρός αμυντικός αποκτήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού από τον ΠΑΟΚ και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για το next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου. Άλλωστε, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής είχε πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Ξάνθη την περσινή σεζόν, αναγκάζοντας έτσι τον «Δικέφαλο του Βορρά» να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του παρά τον έντονο ανταγωνισμό, τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν αυτός που επέλεξε τον Μελιόπουλο και «έτρεξε» τις διαδικασίες για να αποκτηθεί ο νεαρός αμυντικός, καθώς πίστευε αρκετά στις δυνατότητες του και θεωρούσε ότι μπορεί να αποτελέσει μια χρήσιμη λύση για το παρόν, αλλά και έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο Ρουμάνος τεχνικός αποχώρησε από τους Θεσσαλονικείς λίγο αργότερα και τα πράγματα δεν πήραν την ιδεατή κατεύθυνση για τον Μελιόπουλο.

Η έλευση του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ δεν βοήθησε καθόλου τον νεαρό άσο, ο οποίος μάλιστα «κόπηκε» στο πρώτο τεστ αξιολόγησης του Πορτογάλου τεχνικού και υπήρχαν έντονες σκέψεις να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ωστόσο, ο ίδιος εξέφρασε πριν από σχεδόν δύο μήνες την πρόθεση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 19 ετών, καθώς ήταν πλήρως απογοητευμένος από την πορεία που είχε πάρει η ποδοσφαιρική του καριέρα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μίλησαν μαζί του και προσπάθησαν να τον μεταπείσουν και να του αλλάξουν την απόφαση, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν, με τον Μελιόπουλο να είναι αμετάπειστος. Έτσι, ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποφάσισε να αφοσιωθεί πλήρως στις σπουδές του και να αφήσει πίσω του το παρελθόν του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γι’ αυτό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport», ο Μελιόπουλος έχει κλείσει το κεφάλαιο ποδόσφαιρο και άνθρωποι που είναι κοντά στο περιβάλλον του μιλούν για ένα παιδί που πλέον έχει βάλει στόχο να περάσει στο Πανεπιστήμιο. Ήδη έχει αρχίσει το διάβασμα για να δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις στις αρχές καλοκαιριού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments