Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Περίπου μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι δυο προπονητές ανακοίνωσαν τις επιλογές τους για την αρχική ενδεκάδα.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Λίγες μέρες μετά το μεγάλο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Πέδρο Μαρτίνς, έχει παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Σα στο τέρμα. Αριστερά της άμυνας τον Τσιμίκα και δεξιά Ομάρ. Στα στόπερ είναι οι Αβραάμ, Σεμέδο, ενώ στον χώρο του κέντρου προτίμησε το ίδιο σχήμα όπως με την Μπάγερν.

Η τριάδα στα χαφ αποτελείται από τους Καμαρά, Μπουχαλάκη και Γκιλιέρμε. Στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Ποντένσε και Σουντανί, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Γιουσούφ Ελ Αρμπί. Εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό είναι ο Γιασίν Μπενζιά που κρίθηκε ανέτοιμος, καθώς κι ο τραυματίας Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά κι οι Μπα, Σισέ και Μπρούνο.

Στην αντίπερα όχθη ο Νίκος Κωστένογλου αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ο Έλληνας τεχνικός κατάστρωσε τα σχέδια του χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο, ενώ την τελευταία στιγμή έχασε τους Νίκλας Χουλτ και Κλωναρίδη. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με σύστημα 4-2-3-1. Με τον Τσιντώτα στο τέρμα, Τσιγκρίνσκι-Βράνιες θα είναι το αμυντικό δίδυμο και τους Λόπες-Μπακάκη στα άκρα της άμυνας. Στα χαφ θα παίξουν οι Σιμόες και Γαλανόπουλος, ενώ η τριάδα πίσω από τον προωθημένο Ολιβέιρα θα είναι οι Αλμπάνης αριστέρα, Ντέλετιτς δεξιά και Λιβάγια σε ελεύθερο ρόλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments