Αθλητισμός

Θόδωρος Καρυπίδης: Στην Κίνα για την παρουσίαση των σχεδίων του νέου γηπέδου του Άρη

Θόδωρος Καρυπίδης: Στην Κίνα για την παρουσίαση των σχεδίων του νέου γηπέδου του Άρη
Θόδωρος Καρυπίδης: Έτοιμος να πετάξει στην χώρα του μεταξιού και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για τον Άρη είναι ο μεγαλομέτοχος, Θόδωρος Καρυπίδης.

Θόδωρος Καρυπίδης: Τον Άρη του μέλλοντος μέσω Κίνας ονειρεύεται ο ισχυρός άνδρας της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη. Ο Έλληνας επιχειρηματίας έχοντας ξεκινήσει από το καλοκαίρι τον σχεδιασμό της νέας εποχής για την ομάδα του προχωρά με γοργά βήματα στην επιτυχία. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Καρυπίδης τις προσεχείς ημέρες θα μεταβεί στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Ντονγκουάν παρουσιάζοντας εκεί αναλυτικά τα σχέδια του νέου γηπέδου του Άρη.

Όλα αυτά παρουσία Κινέζων επιχειρηματιών που εδώ και λίγους μήνες εμφανίζονται «ζεστοί» να επενδύσουν στο επιχειρηματικό σχέδιο του ισχυρού άνδρα του Άρη. Οι «Κίτρινοι» προσπαθούν με σταθερά βήματα να προσελκύσουν το ενδιαφέρον επενδυτών που μαζί με τον Καρυπίδη θα εκτοξεύσουν τον σύλλογο τόσο αγωνιστικά όσο και σε θέματα υποδομών.

Η εταιρία του Θόδωρου και της Ειρήνης Καρυπίδη έχει αναπτύξει ήδη έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα με την Κίνα, αλλά η «επόμενη κίνηση» έχει να κάνει με τον Άρη και τις πιθανότητες εξασφάλισης χορηγίας από τους Κινέζους, μεγάλης χορηγίας καλύτερα, που είναι η κατασκευή του στεγάστρου σε όλο το γήπεδο «Κλ. Βικελίδης», αλλά και αντίστοιχη ονοματοδοσία της «θύρας», με το όνομα της εταιρίας Royal.

Η επένδυση των Κινέζων θα γίνει στο “Κλ. Βικελίδης” με την κατασκευαστική τους εμπειρία, αφού όπως είπε ο δήμαρχος της πόλης Ντονγκουάν, που έχει 11 εκατομμύρια κατοίκους (όσα όλη η Ελλάδα), η πρόθεσή τους είναι να αναλάβουν όλο το κατασκευαστικό αυτού του έργου, που θα στοιχίσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συνολικό λίφτινγκ στο γήπεδο του Άρη, με κατασκευή και δυο κτιρίων στις γωνίες των θυρών 1 και 3, θα στοιχίσει περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments