Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 4-1

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 4-1
Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 4-1: Με γκολ των Σουάρεθ και Μπαράλες από «στημένες» μπάλες και άλλα δύο του Τασουλή, ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε 4-1 τη Λαμία, που είχε δοκάρι και αποβολή στο 68' και παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 4-1: Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στην τρίτη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα επιβληθείς στο «Θ. Κολοκοτρώνης» της Λαμίας με 4-1, στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Οι Αρκάδες έφτασαν στους 9 βαθμούς και πήραν τη βαθμολογική ανάσα που επιζητούσαν, εν αντιθέσει με την ομάδα της Φθιώτιδας που παραμένει χωρίς νίκη ύστερα από οκτώ αγωνιστικές, αρκούμενη στις τέσσερις εντός έδρας ισοπαλίες της. Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη στους αγώνες του Αστέρα με αντίπαλο τη Λαμία.

Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό για τους γηπεδούχους, όταν από εκτέλεση του κόρνερ του Ριέρα ο Σουάρεθ βρήκε την μπάλα με το… μπούτι, εκείνη πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα. Η Λαμία ισοφάρισε στο 35΄, με τον Τασουλή να κρατά την μπάλα στην περιοχή, τον Ασίγκμπα να του την αποσπά και αποφεύγοντας τον Παπαδόπουλο να «γράφει» το 1-1. Στο 38΄ ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε ο Μουνάφο με σουτ έξω από την περιοχή, καθώς μετά τη χρήση του VAR ο διαιτητής Τάσης αποφάνθηκε ότι ο Μπαράλες μετείχε στη φάση, περιορίζοντας το οπτικό πεδίο του Κατσίκα.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι δεν κατόρθωσαν να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλοι, αφού στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και ύστερα από φάουλ του Ριέρα ο Μπαράλες, που αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου στον αέρα για την άμυνα της Λαμίας, σκόραρε το 2-1 με έξοχη γυριστή κεφαλιά. Το 3-1 σημείωσε ο Τασουλής με ωραίο σουτ εκτός περιοχής, ενώ στο 68΄ ο Ρόμανιτς έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου. Η Λαμία έχασε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι και ο Αστέρας έδωσε εύρος στη νίκη του στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Τασουλή να σκοράρει για δεύτερη φορά, με το κεφάλι τώρα, αφού προηγουμένως η μπάλα στη «βολίδα» του Μουνάφο είχε τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Τάσης (Ήπειρος)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 68΄ Δημούτσος (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τασουλής, Βλάχος, Καπίγια – Ρόμανιτς, Δημούτσος, Ράμος Ολιβέιρα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Βλάχος (82΄ Κώτσιρας), Σουάρεθ, Τασουλής, Μουνάφο, Βαλιέντε, Καπίγια, Ριέρα (75΄ Σίτο), Μπ. Φερνάντεθ (75΄ Ιγκλέσιας), Μ. Φερνάντεθ, Μπαράλες.

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Κατσίκας, Βύντρα, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο (88΄ Ράμος Ολιβέιρα), Δημούτσος, Βάντερσον, Τιρόνε (62΄ Μπουλούλης), Τουράμ, Ρόμανιτς (74΄ Σάλιακας).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments