Ελλάδα

Αλέξης Τσίπρας: Ο χορός του σε ταβέρνα στην Αρκαδία [vid]

Αλέξης Τσίπρας: Ο χορός του σε ταβέρνα στην Αρκαδία [vid]
Αλέξης Τσίπρας: Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στην Αρκαδία για ολιγοήμερες διακοπές και δεν έχασε την ευκαιρία να χορέψει στην ταβέρνα που δείπνησε.

Αλέξης Τσίπρας: Εκτός Αθηνών επέλεξε να περάσει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην πρωθυπουργός πραγματοποίησε ολιγοήμερες διακοπές στην Ορεινή Αρκαδία. O Αλέξης Τσίπρας  ο οποίος αρχικά πήγε στην Ζάτουνα, ενώ το βράδυ της Κυριακής επισκέφθηκε τη Βλαχέρνα.

Σύμφωνα με το kalimera-arkadia.gr o Αλέξης Τσίπρας πήγε σε ταβέρνα της Βλαχέρνας και κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ύστερα και από … απαίτηση της παρέας του, σηκώθηκε και χόρεψε, δείχνοντας να διασκεδάζει πολύ αυτές τις μέρες ξεγνοιασιάς στην ορεινή Αρκαδία.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τον ανέμελο χωρό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Χαρουμενη καλησπερα απο την κουκλα του Μαιναλου και το Μπαμπη τον Τσοπανη. Σας ειπα οτι η νυχτα ειναι μεγαλη και κρυβη εκπληξεις! Οποιος δεν ηρθε εχασε!!#!!

Gepostet von Μπαμπης Τσαρουχας am Sonntag, 27. Oktober 2019

Η επίσκεψη στη Ζατούνα

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε μία ιδιωτική επίσκεψη στην περιοχή μας, ο τέως Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ήρθε στην όμορφη Ζάτουνα της Γορτυνίας. Ο κ. Τσίπρας επισκέφτηκε το Σάββατο βράδυ την Ζατουνα, όπου δείπνησε οικογενειακά και με φίλους, σύμφωνα με ενημέρωση από τον κ. Νικόλη Φίλη.

Στις φωτογραφίες, ο κ. Τσίπρας δείχνει να απολαμβάνει τη βόλτα του στην ορεινή Αρκαδία και είναι χαλαρός, φορώντας αθλητικές φόρμες! Να θυμίσουμε ότι η τελευταία φορά που επισκέφθηκε επίσημα την περιοχή μας ο Αλέξης Τσίπρας ήταν λίγο πριν τις τελευταίες εθνικές εκλογές, όπου και μίλησε τότε στο κέντρο της Τρίπολης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments