Ελλάδα

Μάνη: “Ο παπάς με κακοποιούσε μπροστά στη μητέρα μου” – Συγκλονιστική η μαρτυρία της 12χρονης

Μάνη: “Ο παπάς με κακοποιούσε μπροστά στη μητέρα μου” – Συγκλονιστική η μαρτυρία της 12χρονης
Μάνη: Συγκλονίζει η μαρτυρία της 12χρονης από την Μάνη, καθώς όπως αναφέρει ο παπάς την βίασε μπροστά στην μητέρα της.

Μάνη: Δεν έχει τέλος η φρίκη με τον βιασμό της 12χρονης από την Μάνη. Η μικρή όπως αποκαλύπτει δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση στην θέα της μητέρας της. Οι περιγραφές κατά την διάρκεια της μαρτυρίας της συγκλονίζουν, με την μικρή να “καίει” και άλλο ένα συγγενικό της πρόσωπο.

Δεν έχει τέλος η φρίκη στην υπόθεση παιδεραστίας της 12χρονης από 57χρονο ιερέα στη Μάνη, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Στην υπόθεση εμπλέκεται και δεύτερο πρόσωπο, το οποίο μάλιστα – όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες – φέρεται να είναι συγγενικό της μικρής, με τον οποίο ζούσε η ίδια και η μητέρα της, τα προηγούμενα χρόνια. Το 12χρονο κορίτσι, έχει αναφέρει ότι ο ιερέας, σύντροφος της μητέρας της, την κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ τη χτυπούσε όταν εκείνη αντιδρούσε. Οι αστυνομικοί τα έχασαν όταν το παιδί τους αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα κακοποίησης και από δεύτερο άντρα ο οποίος θα κληθεί άμεσα για απολογία.

Η ανατριχιαστική κατάθεση της 12χρονης

Το κορίτσι στην κατάθεση του στις Αρχές αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που βίωνε τόσο από τον ιερέα όσο κι από ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο, όπως μετέδωσε το Star. Ακόμα και οι ανακριτικοί υπάλληλοι πάγωσαν με τα όσα άκουσαν. «Με πλησίασε ο ιερέας κι ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι με πολλαπλούς τρόπους. Η μαμά ήταν εκεί. Είδα αίμα στο βρακάκι μου και το πέταξα. Τα ίδια έκανε κι ο δεύτερος άντρας πριν από τον ιερέα» εξομολογήθηκε το 12χρονο αγγελούδι.

Η μητέρα του κοριτσιού όταν κλήθηκε για κατάθεση αρνήθηκε ότι γνώριζε τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του παιδιού της. «Δε γνώριζα τίποτα από τα όσα καταγγέλλει το κορίτσι μου, τώρα μου τα είπε και την πίστεψα. Δεν ήμουν ποτέ μπροστά σε κάποιο περιστατικό ασέλγειας» ισχυρίστηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments