Διεθνή

ΗΠΑ: Υπέβαλε την παραίτηση της βουλευτής των Δημοκρατικών – Την “έκαψαν” άσεμνες φωτογραφίες της

ΗΠΑ: Υπέβαλε την παραίτηση της βουλευτής των Δημοκρατικών – Την “έκαψαν” άσεμνες φωτογραφίες της
ΗΠΑ: Την παραίτησή της από τη Βουλή των Αντιπρόσωπων των ΗΠΑ υπέβαλε η βουλευτής των Δημοκρατικών Κέιτι Χιλ μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών της να είναι γυμνή ή να φιλάει μια συνεργάτιδά της.

ΗΠΑ: Η Κάιλι Χιλ, πρώην πλέον βουλευτής των Δημοκρατικών αρνήθηκε πως είχε σχέση με άνδρα εργαζόμενο αλλά παραδέχθηκε και ζήτησε συγνώμη για την “ακατάλληλη” σχέση της με γυναίκα υπάλληλο της καμπάνιας της. Την παραίτησή της από τη Βουλή των Αντιπρόσωπων των ΗΠΑ υπέβαλε η βουλευτής των Δημοκρατικών Κέιτι Χιλ μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών της να είναι γυμνή ή να φιλάει μια συνεργάτιδά της. Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν αρχικά σε μια ιστοσελίδα ακροδεξιών και στη συνέχεια δημοσιεύτηκαν και από την Daily Mail.

 Η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι «γνωρίζουμε για τις δημόσιες κατηγορίες κατά της βουλευτού Κέιτι Χιλ ότι μπορεί να έχει εμπλακεί σε σεξουαλική σχέση με συνεργάτιδά της και το ερευνούμε». Η Χιλ υποστηρίζει στην επιστολή της ότι οι φωτογραφίες «χρησιμοποιήθηκαν ως όπλο» από τον σύζυγό της αλλά και από πολιτικούς της εχθρούς.
 

Η 32χρονη βουλευτής των Δημοκρατικών αρνήθηκε ότι είχε ακατάλληλη σχέση με άνδρα εργαζόμενο αλλά παραδέχθηκε και ζήτησε συγγνώμη για «ακατάλληλη» σχέση με γυναίκα υπάλληλο της καμπάνιας της, σύμφωνα με το Politico. «Με θλίψη ανακοινώνω σήμερα την παραίτησή μου από το Κογκρέσο. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει χρειαστεί να κάνω αλλά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για την κοινότητα και την πατρίδα μου» έγραψε η Χιλ στην ανάρτησή της στο Twitter στην οποία επισύναψε την επιστολή παραίτησής της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments