Ελλάδα

Μάνη: Σοκάρει η μητέρα της 12χρονης για την κακοποίηση του παιδιού της [vid]

Μάνη: Σοκάρει η μητέρα της 12χρονης για την κακοποίηση του παιδιού της [vid]
Μάνη: Η μητέρα της 12χρονης εμφανίστηκε στην κάμερα και παραδέχθηκε ότι ο ιερέας έκανε κακό στο παιδί της. Αρνείται κατηγορηματικά κάθε κατηγορία η κόρη του ιερέα.

Μάνη: Συνεχίζουν να έρχονται στο φως νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην υπόθεση παιδεραστίας του 12χρονου κοριτσιού από 57χρονο ιερέα στη Μάνη. Όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ, στην συγκεκριμένη υπόθεση εμπλέκεται και δεύτερο πρόσωπο, το οποίο μάλιστα φέρεται να είναι συγγενικό της μικρής με τον οποίο ζούσε η ίδια και η μητέρα της, τα προηγούμενα χρόνια. Το 12χρονο κορίτσι είχε αναφέρει ότι ο ιερέας, ο οποίος ήταν σύντροφος της μητέρας της, την κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ κατέφευγε σε βία όταν εκείνη αντιδρούσε. Οι αστυνομικοί τα έχασαν όταν το παιδί τους αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης και από δεύτερο άντρα ο οποίος θα κληθεί άμεσα για απολογία.

Παράλληλα, αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της μητέρας της ανήλικης που κακοποιούσε ο ιερέας σε χωριό της Μάνης. «Ήταν ιερέας και του είχα εμπιστοσύνη», επανέλαβε μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και αλλάζοντας την αρχική της κατάθεση, παραδέχθηκε ότι ο 57χρονος ιερέας «είχε κάνει κακό στην κόρη μου». «Μαμά, ναι, αλήθεια είναι, με έχει πειράξει», είπε η γυναίκα ότι της είπε η κόρη της. Ο δικηγόρος του ιερέα δήλωσε «έκπληκτος και σοκαρισμένος», από το γεγονός ότι η μητέρα του παιδιού άλλαξε την κατάθεσή της. Και δήλωσε ότι «συμπάσχω με τον κάθε γονιό που μπορεί να αποδειχθεί λάθος».

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η γυναίκα άλλαξε την κατάθεσή της «αφού είχε μιλήσει με την κόρη της και την κοινωνική λειτουργό», που όπως η ίδια είπε την έπεισαν ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί. Απαντώντας, τέλος στο αν το παιδί «τα έβγαλε από το μυαλό της», ανέφερε πως «αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη».

Μάνη: Τι δήλωσε η κόρη του 57χρονου ιερέα

Η κόρη του 57χρονου ιερέα μίλησε στο OPEN και υποστήριξε πως ο πατέρας της μαζί με την αδελφή της, πήγαν την 12χρονη στο Χαμόγελο του Παιδιού καθώς η μητέρα της ανήλικης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και βρισκόταν σε νοσοκομείο. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «ο ίδιος ο πατέρας μου πήγε το παιδί στο “Χαμόγελο του Παιδιού” μαζί με την αδελφή μου. Πώς είναι δυνατόν ο “βιαστής” να πήγε ο ίδιος το παιδί που υποτίθεται ότι κακοποίησε στο “Χαμόγελο του Παιδιού”»;

Πάντως, από το Χαμόγελο του Παιδιού διευκρινίζουν πως η 12χρονη κατέληξε στον οργανισμό κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Η κόρη του ιερέα υποστηρίζει πως όλες οι κατηγορίες είναι κατασκευασμένες από την μητερά της 12χρονης: «Είναι αθώος ο πατέρας μου και θα αποδειχθεί αυτό πολύ σύντομα. Γνωρίζω πολύ καλά τον πατέρα μου. Μεγάλωσε έξι παιδιά. Τα πέντε είναι κορίτσια. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος στα 57 του χρόνια να γύρισε και να έκανε αυτήν την πράξη από τη στιγμή που έχει μεγαλώσει τόσα κορίτσια. Πηγαίναμε φίλες στο σπίτι μας και να μην έχει δείξει κάτι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 57χρονος ιερέας βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης και από την υπεράσπιση του επισημαίνεται πως δεν ήταν εκείνος που κακοποίησε το κορίτσι, αλλά άλλο άτομο από το συγγενικό της περιβάλλον.

Μάνη: Η ανατριχιαστική κατάθεση της 12χρονης

Το κορίτσι στην κατάθεση του στις Αρχές αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που βίωνε τόσο από τον ιερέα όσο κι από ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο, όπως μετέδωσε το Star. Ακόμα και οι ανακριτικοί υπάλληλοι σοκαρίστηκαν με τα όσα άκουσαν. «Με πλησίασε ο ιερέας κι ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι με πολλαπλούς τρόπους. Η μαμά ήταν εκεί. Είδα αίμα στο βρακάκι μου και το πέταξα. Τα ίδια έκανε κι ο δεύτερος άντρας πριν από τον ιερέα» εξομολογήθηκε το 12χρονο κοριτσάκι.

Η μητέρα του κοριτσιού όταν κλήθηκε για κατάθεση αρνήθηκε ότι γνώριζε τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του παιδιού της. «Δε γνώριζα τίποτα από τα όσα καταγγέλλει το κορίτσι μου, τώρα μου τα είπε και την πίστεψα. Δεν ήμουν ποτέ μπροστά σε κάποιο περιστατικό ασέλγειας» ισχυρίστηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments