Ελλάδα

Χαϊδάρι: Πυροβόλησαν άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο

Χαϊδάρι: Πυροβόλησαν άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο
Χαϊδάρι: Άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα έστησαν ενέδρα και πυροβόλησαν έναν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητο του.

Χαϊδάρι: Σοκαριστικές στιγμές διαδραματίστηκαν πριν από λίγη ώρα σε κεντρικό δρόμο της περιοχής. Άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά άνδρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια των ανυποψίαστων πολιτών. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί  στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδρου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας αναφέρουν ότι η μηχανή με τους δυο δράστες πλησίασε το αυτοκίνητο όπου επέβαινε το θύμα όταν ήταν σταματημένο σε φανάρι, τον αιφνιδίασε και ο αναβάτης άνοιξε πυρ.  Οι δράστες άφησαν το θύμα τους σοβαρά τραυματισμένο μέσα στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Αττικό Νοσοκομείο. Οι δυνάμεις της αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο βρήκαν στο δρόμο τουλάχιστον έξι κάλυκες από δυο διαφορετικά όπλα. Από ένα 9αρι και από Καλάσνικοφ. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσες σφαίρες δέχτηκε το θύμα. Για την ώρα δεν είναι γνωστά τα κίνητρα της επίθεσης, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι ιδιοκτήτης χαρτοπαικτικών λεσχών.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments