Αθλητισμός

Βασίλης Τοροσίδης: Μήνυμα του Μάρτινς ο αποκλεισμός του από το ντέρμπι

Βασίλης Τοροσίδης: Μήνυμα του Μάρτινς ο αποκλεισμός του από το ντέρμπι
Βασίλης Τοροσίδης: Οι ελάχιστες συμμετοχές του έμπειρου αμυντικού με τον Ολυμπιακό επηρεάζουν άμεσα και τη θέση του αρχηγού των Πειραιωτών στην Εθνική Ελλάδος. 

Βασίλης Τοροσίδης: O έμπειρος αμυντικός έχει αγωνιστεί ελάχιστα φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μετράει μόλις ένα γεμάτο 90λεπτο, αυτό κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ έχει ακόμη 97 λεπτά συμμετοχής σε τρία διαφορετικά παιχνίδια, με ΟΦΗ, Άρη και Κρασνοντάρ.

Ο Τοροσίδης στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ τραυματίστηκε και έχασε τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου. Όμως κόντρα στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ ήταν διαθέσιμος, με τον Πέδρο Μάρτινς να τον αφήνει εκτός αποστολής. Ο Πορτογάλος έστειλε έτσι το δικό του μήνυμα στον έμπειρο αμυντικό, ότι προτιμάει για αλλαγή του Ομάρ και γενικά ως “μπαλαντέρ” για τα πλάγια της άμυνας τον Γκασπάρ.

Οι ελάχιστες συμμετοχές του Τοροσίδη με τον Ολυμπιακό επηρεάζουν άμεσα και τη θέση του αρχηγού των Πειραιωτών στην Εθνική Ελλάδος.  Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας,Τζον Φαντ Σιπ είχε κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον αμυντικό του Ολυμπιακού, αποκαλύπτοντας τη συνομιλία που είχαν μεταξύ τους. Συγκεκριμένα είπε:

“Ένας λόγος που δεν τον καλώ είναι ότι δεν έχει πολλά παιχνίδια με την ομάδα του. Ο Τοροσίδης με τον οποίο είχα μιλήσει πριν τα προηγούμενα δύο παιχνίδια, είχα ετοιμάσει έναν ειδικό ρόλο γι’ αυτόν μιας και δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του. Ήταν πολύ ξεκάθαρο και για εκείνον και για εμένα. Αν αυτά τα δύο παιχνίδια δεν πήγαιναν έτσι όπως τα θέλαμε η “κλήση” του στην ομάδα θα γινόταν πολύ δύσκολη, κυρίως επειδή δεν παίζει. Οκ έπαιξε ένα ματς στην Ευρώπη αλλά πρέπει να το κοιτάμε αυτό.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments