Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Ετοίμασε φανέλα στον Κέβιν Ντουράντ και τον περιμένει στη Βαρκελώνη

Μπαρτσελόνα: Ετοίμασε φανέλα στον Κέβιν Ντουράντ και τον περιμένει στη Βαρκελώνη
Μπαρτσελόνα: Ο Κέβιν Ντουράντ δήλωσε πως θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και οι «μπλαουγκράνα» είναι ήδη έτοιμοι για το ενδεχόμενο αυτό.

Μπαρτσελόνα: Σε μια δήλωση, η οποία έκανε το γύρο του διαδικτύου, προχώρησε ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος σε τηλεοπτική του εμφάνιση τόνισε πως θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του από τις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στην Ισπανία και την Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» είδαν τις δηλώσεις του Αμερικανού σούπερ σταρ του NBA και πήραν την «πάσα», δίνοντας τη δική τους απάντηση. Πιο συγκεκριμένα, ετοίμασαν φανέλα με το όνομα του σούπερ σταρ των Νετς , με το νούμερο 35 φωτογραφία της οποίας ανέβασαν στα social media.

Υπενθυμίζεται πως ο Κέβιν Ντουράντ φιλοξενήθηκε σε εκπομπή της ιστοσελίδας Bleacher Report με «οικοδεσπότη» τον άσο του Τορόντο, Σερζ Ιμπάκα. «Θα ήθελα να αγωνιστώ μακριά από τις ΗΠΑ την τελευταία χρονιά της καριέρας μου», είπε ο Ντουράντ. Όταν ο Ιμπάκα τον ρώτησε: «Σε ποια χώρα;» αυτός απάντησε: «Στην Ισπανία και την Μπαρτσελόνα, ελπίζω ότι μια μέρα θα μπορώ. Είναι το δεύτερο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και τα παιχνίδια είναι διασκεδαστικά. Η Euroleague είναι πολύ διασκεδαστική». Πάντως ο Ντουραντ που είναι ήδη 31 ετών έχει υπογράψει 5αετές συμβόλαιο με τους Νετς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments