Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Δυσφορία” για την διαιτησία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: “Δυσφορία” για την διαιτησία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Το πρόσφατο ντέρμπι στο Φάληρο στην μάχη μεταξύ των Πειραιωτών και της ΑΕΚ ανέδειξε νικητές τους πρώτους, οι οποίοι παρόλα αυτά πέραν του «τρίποντου» δεν παρέλειψαν να μείνουν απαθείς και με την διαιτησία.

Ολυμπιακός: Το πρώτο φετινό ντέρμπι του Ολυμπιακού στο Καραΐσκάκη βάφτηκε «κόκκινο». Η ΑΕΚ δεν άντεξε την πίεση στο Φάληρο αποχωρώντας φυσιολογικά με την ήττα (2-0) σε ένα παιχνίδι που οι «Κιτρινόμαυροι» θα θέλουν να ξεχάσουν άμεσα, μιας και επί της ουσίας δεν κατάφεραν σχεδόν ποτέ να απειλήσουν τον αντίπαλό τους. Από πλευράς Ολυμπιακού, η νίκη χάρισε χαμόγελα καθώς με αυτό το «τρίποντο» οι Πειραιώτες παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, δύο βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Παρά την νίκη, από τον Ολυμπιακό βγαίνει έντονη δυσαρέσκεια για την διαιτησία. Οι «Ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται για αρκετές αποφάσεις του Πορτογάλου διαιτητή, Ζόρζε Σόουζα κατά τις οποίες θεωρούν πως αδικήθηκαν παράφορα. Ο Ολυμπιακός εστιάζει στην περίπτωση του Παναγιώτη Τσιντώτα, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να πιάνει την μπάλα με τα χέρια όντας εκτός περιοχής.

“Γκρίνια” επικρατεί ωστόσο και για το όπως χαρακτηρίζεται σκληρό παιχνίδι του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, το οποίο κατά τους «Ερυθρόλευκους» έμεινε ατιμώρητο από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Ωστόσο εκτός του Ολυμπιακού, παράπονα για την διαιτησία του Πορτογάλου έχει και η ΑΕΚ. Χαρακτηριστική φάση για την οποία “φωνάζουν” το χέρι του Ρούμπεν Σεμέδο λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Ο Πορτογάλος αμυντικός άθελα του βρήκε την μπάλα με το χέρι σε απομάκρυνση της, με τον Πορτογάλο διαιτητή να μην μπαίνει ποτέ στην διαδικασία να δει το VAR.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments