Αθλητισμός

Σάββας Παντελίδης: Από “κλεισμένος” στον Ατρόμητο υποψήφιος στον Παναθηναϊκό

Σάββας Παντελίδης: Από “κλεισμένος” στον Ατρόμητο υποψήφιος στον Παναθηναϊκό
Σάββας Παντελίδης: Ο Έλληνας τεχνικός παραμένει περιζήτητος στην αγορά, καθώς μετά το φιλολογικό ενδιαφέρον από πλευράς Ατρόμητου σειρά έχει και το σενάριο που περιπλέκει το όνομά του με τον Παναθηναϊκό.

Σάββας Παντελίδης: Μπορεί η συνεργασία του με τον Άρη να μην κράτησε πολύ, ωστόσο το όνομα του Έλληνα τεχνικού συνεχίζει να μένει ψηλά στην επικαιρότητα. Ο Ατρόμητος φαντάζει ως ο ιδανικός προορισμός για τον 54χρονο τεχνικό, ωστόσο στο Περιστέρι η νίκη επί του Πανιωνίου έδωσε παράταση ζωής στον Γιάννη Αναστασίου. Ο Ατρόμητος συνεχίζει να μην ικανοποιεί με τις εμφανίσεις του κάνοντας τη θέση του Αναστασίου να κρίνεται παιχνίδι με το παιχνίδι.

Τις τελευταίες ώρες, καλύτερα αμέσως μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ η φημολογία έφερε το όνομα του Σάββα Παντελίδη ως έναν εκ των υποψηφίων του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία. Ο Έλληνας τεχνικός του «Τριφυλλιού» διάγει δύσκολες ημέρες στον σύλλογο, με το μέλλον του να κρίνεται εν πολλοίς στα επόμενα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός καλείται να βγει… ζωντανός από τις επικείμενες αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα βρεθεί ακόμη πιο χαμηλά στην βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ.

Ο Σάββας Παντελίδης σύμφωνα με την στήλη του Sportime «Agent Greek» περιμένει στη γωνία όντας πλέον το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «Πρασίνων». Αν το σενάριο αυτό πραγματοποιηθεί τότε ο 54χρονος τεχνικός θα βρεθεί μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του αναλαμβάνοντας έναν από τους συλλόγους του Big4 της χώρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments