Αθλητισμός

Θανάσης Σκουρτόπουλος: Κοντά στον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Εθνικής

Θανάσης Σκουρτόπουλος: Κοντά στον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Εθνικής
Θανάσης Σκουρτόπουλος: Ο προπονητή της Εθνικής Ελλάδος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Κώστα Φλεβαράκη στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Θανάσης Σκουρτόπουλος: Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει πάρα πολύ άσχημα τη χρονιά. Μετά την ήττα από τη Νεπτούνας, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ηττηθεί στα 7 από τα 8 πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Η απόφαση να τερματιστεί η συνεργασία με τον Κώστα Φλεβαράκη ήταν ειλημμένη και πλέον έχει ενδιαφέρον η επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.

Στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου (2/11) στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Πλέον ο ΠΑΟΚ εξετάζει όλες τις πιθανές περιπτώσεις για να κλείσει άμεσα τον νέο του προπονητή για τη δύσκολη συνέχεια της χρονιάς. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Σκουρτόπουλο, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Από την πλευρά του και ο 54χρονος τεχνικός παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τους Θεσσαλονικείς, μέχρι το τέλος της σεζόν, με προοπτική ανανέωσης. Άλλωστε δεν υφίσταται κάποιο θέμα σε σχέση με την παρουσία του στα «παράθυρα» με την Εθνική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments