Ελλάδα

Μάνη: Αρνείται τις κατηγορίες ο ιερέας – Πεπεισμένη πως αυτός είναι ο δράστης δηλώνει η μητέρα της 12χρονης

Μάνη: Αρνείται τις κατηγορίες ο ιερέας – Πεπεισμένη πως αυτός είναι ο δράστης δηλώνει η μητέρα της 12χρονης
Μάνη: Ο ιερέας αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες περί ασέλγειας, κατανομάζοντας τον παππού της μικρής. Από την άλλη η μητέρα της 12χρονης δηλώνει πεπεισμένη πως εκείνος είναι ο δράστης.

Μάνη: Ο 57χρονος ιερέας αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες περί ασέλγειας στην 12χρονη, με τον ίδιο να μιλάει μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα” ζητώντας από την Δικαιοσύνη να διαλευκάνει την υπόθεση, τονίζοντας πως όλα όσα έχουν γραφτεί εναντίον του είναι αναληθή παρά το γεγονός ότι η μαρτυρία της 12χρονης κάνει λόγο για κακοποίηση που υπέστη από τον ίδιο αλλά και από ένα ακόμη πρόσωπο.

«Ουδέποτε ασέλγησα σε ανήλικο παιδί. Έχω μεγαλώσει έξι παιδιά εκ των οποίων τα πέντε κορίτσια. Νιώθω άσχημα για όσα γράφονται. Είμαι 33 χρόνια ιερέας και ουδέποτε έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα στην εκκλησία και στην τοπική κοινωνία» είπε ο 57χρονος ιερέας μέσα απο τη φυλακή και στη συνέχεια προσπάθησε να εξηγήσει πως κατέληξε το μικρό παιδί στο σπίτι του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε:

«Το παιδί το πήρα στο σπίτι κατά παράκληση της μητέρας αφού εκείνη αναζητούσε εργασία. Μέχρι τότε ζούσε σε μία τρώγλη σε άθλιες συνθήκες με τον παππού και τη γιαγιά. Δεν είχε πάει ποτέ στο σχολείο μέχρι τότε. Εγώ το περιέβαλα με αγάπη και στοργή. Μαζί μου έμεινε από τις 16 Φεβρουαρίου του 2018 μέχρι τον Απρίλιο όταν και η μητέρα του νοσηλεύτηκε με νευρικό κλονισμό. Εγώ δεν είχα ούτε την κηδεμονία του παιδιού, ούτε την επιμέλεια και έτσι το παρέδωσα στις Αρχές».

Όσον αφορά τις κατηγορίες περί ασέλγειας, ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του 12χρονου κοριτσιού και της μητέρας της που υποστηρίζουν απο την πλευρά τους ότι εκείνος ήταν που ασέλγησε εις βάρος της. Όπως είπε: «Ουδέποτε έμεινα μόνος μου με το παιδί. Το παιδί το έχουν μπλέξει σε αυτή την ιστορία. Πιθανώς η μητέρα του το έβαλε να τα πει αυτά. Όσο το κορίτσι ήταν μαζί μου, είχε αναφέρει στην κόρη μου, ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον παππού, δηλαδή από τον πατέρα της μητέρας του, όσο έμεναν μαζί».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο αδερφός της 12χρονης, ο οποίος έμενε μαζί τους την ίδια περίοδο στο σπίτι και τώρα βρίσκεται στην Γερμανία. Αν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή μου εγώ μόνους μου θα τον κυνηγούσα. Ο ιερέας δεν έδωσε κανένα δικαίωμα. Ψώνισε στη μικρή, πηγαίναμε βόλτες και ήμασταν σαν οικογένεια», ανέφερε ο ίδιος, ο οποίος έχει πέσει από τα σύννεφα.

Παράλληλα, η πρώην σύντροφος του ιερέα περιέγραψε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» με ιδιαίτερα ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα όσα συνέβησαν στο σπίτι του ιερέα, όταν εκείνη είχε έλειπε στην δουλειά τους, τονίζοντας το περιστατικό όπου μπήκε μέσα στο σπίτι βρίσκοντας την κόρη της γυμνή από τη μέση και κάτω προσπαθώντας να βάλει τα ρούχα της και τον ιερέα να φοράει μόνο ένα σορτς και να γελάει συνέχεια, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments