Αθλητισμός

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Φουντώνουν τα σενάρια επιστροφής του στον Ολυμπιακό

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Φουντώνουν τα σενάρια επιστροφής του στον Ολυμπιακό
Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Ο Σέρβος είναι δεδομένο ότι έχει άριστη σχέση με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών.

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Από την ημέρα που η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε τον Φρανσουά Μοντέστο ως νέο της Technical Director πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για Chief Scout στον Ολυμπιακό, παρ’ όλο που ο Κορσικανός δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το πόστο του στον Πειραιά.

O ρόλος του Φρανσουά Μοντέστο στο οργανόγραμμα του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ σημαντικός. Για να πραγματοποιηθεί μία μεταγραφή στους Ερυθρόλευκους πρέπει πρώτα να πάρει την έγκριση του Κορσικανού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμπιστεύεται πάρα πολύ τον άνθρωπο που αποτέλεσε την πρώτη του μεταγραφή ως ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κινηθεί για κάποια προσθήκη στο στελεχιακό δυναμικό του, τότε από τα πρώτα ονόματα που θα πέσουν στο τραπέζι είναι αυτό του Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο Σέρβος «παίζει» εδώ και αρκετό καιρό, ειδικά μετά την εμφάνισή σε παιχνίδια του Ολυμπιακού, στη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Κοβάσεβιτς είναι δεδομένο ότι έχει άριστη σχέση με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών και θεωρείται «άνθρωπος της ομάδας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments