Αθλητισμός

Τριαντάφυλλος Πασαλίδης: Στο μικροσκόπιο της ΑΕΚ ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης

Τριαντάφυλλος Πασαλίδης: Στο μικροσκόπιο της ΑΕΚ ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης
Τριαντάφυλλος Πασαλίδης: Στην Ένωση είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο πως τον Ιανουάριο θα αναζητήσουν στην αγορά κεντρικό αμυντικό, με το όνομα του στόπερ του Αστέρα Τρίπολης να βρίσκεται σταθερά στις λίστες τόσο του συλλόγου, όσο και του τεχνικού διευθυντή της, Ίλια Ίβιτς.

Τριαντάφυλλος Πασαλίδης: Ο Νίκος Κωστένογλου δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τις λύσεις που έχει για τα μετόπισθεν. Όγκνιεν Βράνιες, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι,  Μάριος Οικονόμου και Στράτος Σβάρνας είναι από το καλοκαίρι οι τέσσερις επιλογές για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Οι δύο πρώτοι υπό την παρουσία του Έλληνα τεχνικού διατηρούν τον πρώτο λόγο στην ενδεκάδα, ωστόσο πέρα από αυτούς ο Νίκος Κωστένογλου παρατηρεί έντονο πρόβλημα.

Οι δύο Έλληνες αμυντικοί δεν έχουν πάρει αρκετές ευκαιρίες τον τελευταίο καιρό στην Ένωση, κάτι που φανερώνει πως στον σύλλογο κατευθύνονται άμεσα στην εξεύρεση λύσης. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο εκλεκτός πιθανότατα να έρθει από το εξωτερικό, ωστόσο κανείς δεν αποκλείει και την ελληνική αγορά, εκεί όπου η ΑΕΚ προσπαθεί να ρίξει τα δίχτυα της. Ένας από τους πιθανούς παίκτες, τους οποίους εξετάζει ο «Δικέφαλος» είναι ο στόπερ του Αστέρα Τρίπολης, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης.

Ο 23χρονος που αγωνίζεται στον Αστέρα, έχει βρεθεί και στο πρόσφατο παρελθόν στο στόχαστρο της Ένωσης, με τους ανθρώπους του συλλόγου να διατηρούν ανοιχτό τον φάκελό του. Ο ταλαντούχος αμυντικός εκτός από την ΑΕΚ αρέσει και στον νέο της τεχνικό, Ίλια Ίβιτς, με τον Σέρβο ωστόσο να επιθυμεί να φέρει παίκτη από το εξωτερικό. Φέτος ο 23χρονος μετρά έξι εμφανίσεις στον Αστέρα Τρίπολης χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments