Ελλάδα

Λιβαδειά: Πρόστιμο σε τσαγκάρη για φιλοδώρημα ενός ευρώ [vid]

Λιβαδειά: Πρόστιμο σε τσαγκάρη για φιλοδώρημα ενός ευρώ [vid]
Λιβαδειά: Ελεγκτές της εφορίας στη Λιβαδειά επέβαλλαν πρόστιμο σε τσαγκάρη για μη καταβολή απόδειξης, ενώ ο ίδιος την ίδια στιγμή είχε δεχθεί φιλοδώρημα από πελάτη του.

Λιβαδειά: Τσουχτερό πρόστιμο υπεβλήθη σε τσαγκάρη στη Λιβαδειά από ελεγκτές της εφορίας. Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του OPEN TV περίμεναν έξω από το κατάστημα που διαθέτει ο τσαγκάρης που διαθέτει στη Λιβαδειά και αμέσως μετά την έξοδο ενός πελάτη πραγματοποίησαν έφοδο. Ο τσαγκάρης έχοντας εξυπηρετήσει τον πελάτη του κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στους ελεγκτές της εφορίας, καθώς κατά την έρευνα των τελευταίων ο πελάτης δεν είχε πάρει απόδειξη.

Αμέσως οι εφοριακοί επέβαλλαν πρόστιμο ύψους 250 ευρώ στον τσαγκάρη, με τον τελευταίο να προσπαθεί να εξηγήσει στις αρχές πως ουδέποτε ζήτησε χρήματα από τον πελάτη του, καθώς το πρόβλημα στο παπούτσι ήταν απλό για εκείνον. Ο πελάτης αντί να πληρώσει κανονικά έδωσε απλά φιλοδώρημα ενός ευρώ στον τσαγκάρη, με την κίνηση αυτή να μην βρίσκει σύμφωνους τους ελεγκτές της εφορίας και να «κόβουν» κανονικά το πρόστιμο των 250 ευρώ.

Αμέσως μετά, ο τσαγκάρης προσέφυγε στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών και δικαιώθηκε αφού έγιναν δεκτά τα επιχειρήματά του. Εξήγησε ότι στην ουσία δεν επρόκειτο για επισκευή παπουτσιού, αλλά για ένα απλό κόλλημα του τακουνιού. Όταν ο πελάτης ρώτησε τι οφείλει, εκείνος είπε «τίποτα» και ο πελάτης άφησε από μόνος του φιλοδώρημα ενός ευρώ. Το πρόστιμο τελικά διεγράφη.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play