Lifestyle

My Style Rocks: Τούνη και Αλεξανδράκη βάζουν φωτιά στα πλατό [vid]

My Style Rocks: Τούνη και Αλεξανδράκη βάζουν φωτιά στα πλατό [vid]
My Style Rocks: Το πρότζεκτ μόδας επιστρέφει δυναμικά στις οθόνες στο ξεκίνημα του νέου έτους, με την διοίκηση του σταθμού να το στελεχώνει με τα κατάλληλα άτομα που η παρουσία τους θα προξενήσει πανικό.

My Style Rocks: Πως και πως περιμένουν στον ΣΚΑΪ να έρθει η νέα χρονιά. Με τον ερχομό της είναι προγραμματισμένος ο νέος κύκλος του My Style Rocks, ένα πρότζεκτ που απογείωσε τον σταθμό στο κομμάτι της ψυχαγωγίας φέρνοντας τεράστια νούμερα τηλεθέασης, τα οποία μεταφράζονται με τεράστια οικονομικά κέρδη. Το πρότζεκτ μόδας αναμένεται στις οθόνες μέσα Ιανουαρίου, με τον σταθμό να τρέχει το τελευταίο διάστημα να το στελεχώσει με όσο το δυνατόν πιο “δυνατά” ονόματα σε παρουσίαση και κριτική επιτροπή, όσο και στις κοπέλες που θα κλιθούν να διαγωνιστούν.

Όσον αφορά το κομμάτι της παρουσίασης, επικρατέστερη μετά το άκουσμα πολλών ονομάτων είναι η Δούκισσα Νομικού. Το πανέμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον σταθμό του Φαλήρου κερδίζοντας την μάχη από τις Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ευαγγελία Αραβανή.

Πηγαίνοντας τώρα στο διαγωνιστικό κομμάτι, ο ΣΚΑΪ σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι» του Γιώργου Λιάγκα έχει καταφέρει να κάνει το colpo grosso. Αυτό γιατί ανάμεσα στα ονόματα που αναμένεται να παρελάσουν στο πλατό είναι αυτά της Ιωάννας Τούνη και Δήμητρας Αλεξανδράκη. Οι δύο εκρηκτικές παρουσίες αναμένονται να βρεθούν “πακέτο” στις οθόνες μας προκαλώντας πανικό με τις εμφανίσεις τους. Μάλιστα τους τελευταίους μήνες δεν είναι λίγες οι κοινές τους εμφανίσεις, κάτι που φανερώνει πως διατηρούν εξαιρετική φιλία. Τον Ιανουάριο πάντως, θα προσπαθήσουν να ανταγωνιστούν η μία την άλλη. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments