Αθλητισμός

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Τον ρίχνει ξανά βασικό ο Πέδρο Μαρτίνς

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Τον ρίχνει ξανά βασικό ο Πέδρο Μαρτίνς
Αβραάμ Παπαδόπουλος: Την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ εξαργυρώνει ο 34χρονος αμυντικός, καθώς αναμένεται να πάρει ξανά φανέλα βασικού, με τον Μαρτίνς να το ξεκινάει στην Ξάνθη.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Δεύτερη νιότη φαίνεται πως περνάει ο 34χρονος αμυντικός, καθώς όπως φαίνεται η επιστροφή του στους “Ερυθρόλευκους” μόνο διακοσμητική δεν μπορούμε να πούμε πως είναι. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε δείξει πως υπολόγιζε το Έλληνα αμυντικό στο ξεκίνημα της σεζόν. Ωστόσο τα πολλά παιχνίδια και η πιθανότατα έλλειψης εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Μεριά έφεραν τον Πορτογάλο στην σκέψη να ρίξει στα βαθιά τον πολύπειρο αμυντικό στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Αβραάμ εξελίχθηκε ως ένας από τους σημαντικότερους του ντέρμπι κερδίζοντας κατά κράτος όλες τις μάχες με τον επιθετικό της Ένωσης, Νέλσον Ολιβέιρα. Μαζί με τον Σεμέδο δημιούργησαν ένα αξιόπιστο δίδυμο που απειλήθηκε ελάχιστα και κέρδισε πολλές φορές το χειροκρότημα του κοινού στο Καραΐσκάκη. Έτσι, περνώντας με απόλυτη επιτυχία το πρώτο  τεστ, ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται να τον πετάξει ξανά στην μάχη. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο 34χρονος αμυντικός προορίζεται και πάλι στο πλάι του Σεμέδο στον επικείμενο αγώνα με την Ξάνθη.

Αύριο οι “Ερυθρόλευκοι” δοκιμάζονται στην έδρα της ακριτικής ομάδας, λίγα 24ωρα πριν την μεγάλη μάχη στο Μόναχο και τη συνάντηση με την Μπάγερν. Οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν αύριο μια γρήγορη και άνετη επικράτηση διατηρώντας δυνάμεις για τον αγώνα με τους Γερμανούς, στον οποίο θα προσπαθήσουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments