Αθλητισμός

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Επιστρέφει στον Ολυμπιακό
Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Ο παλαίμαχος επιθετικός είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιο πόστο θα αναλάβει.

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Ο Σέρβος πρώην επιθετικός είναι μια από τις μεγάλες προσωπικότητες που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στα χρόνια που αγωνίστηκε στον σύλλογο, δέθηκε με την ομάδα. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ εκτιμούν τις γνώσεις του πάνω στο ποδόσφαιρο. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι μετά το τέλος της καριέρας του υπηρέτησε τον Ολυμπιακό από άλλα πόστα.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν σενάρια που θέλουν τον Κοβάσεβιτς να επιστρέφει στον Ολυμπιακό.  Όπως γράφει το Sportime, στον Ολυμπιακό έχουν γίνει κάποιες μετακινήσεις στελεχών προς τη Νότιγχαμ με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί κάποια κενά στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «ερυθρολεύκων».

Ετοιμάζεται η μεγάλη επιστροφή

Ένας από τους υποψήφιους για να πιάσουν και πάλι δουλειά στο Ρέντη είναι ο Κοβάσεβιτς. Ο Σέρβος αποχώρησε το 2018 από τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι σχέσεις του με τους «ερυθρόλευκους» δεν έπαψαν να υφίστανται.

Την περασμένη Τρίτη, ο Κοβάσεβιτς είδε την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Μπάγερν στο Καραϊσκάκη για το Champions League και οι φήμες περί επιστροφής του άρχισαν να φουντώνουν. Απομένει να επισημοποιηθεί η επιστροφή του, αλλά και ο ρόλος του στον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείεται να έχει καθημερινή επαφή στο Ρέντη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός εμπιστεύεται πρώην ποδοσφαιριστές του για σημαντικές θέσεις στην ομάδα. Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες μια εξίσου μεγάλη προσωπικότητα γύρισε στο λιμάνι. Πρόκειται για τον Τσόρι Ντομίνγκες που ήρθε ξανά στη χώρα μας για να αναλάβει θέση στο “ερυθρόλευκο” τμήμα σκάουτινγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments