Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη – Μπράνκο για τον αγωνιστικό σχεδιασμό

ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη – Μπράνκο για τον αγωνιστικό σχεδιασμό
ΠΑΟΚ: Μεταγραφές, ανανεώσεις και ενδεχόμενες πωλήσεις, μεταξύ άλλων, στην ατζέντα της συνάντησης κορυφής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Από νωρίς ξεκίνησε ο σχεδιασμός του «Δικεφάλου του Βορρά» για την επόμενη σεζόν, καθώς την Παρασκευή (1/11) ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης μαζί με τον γιο του Γιώργο είχαν τις πρώτες επαφές με στενούς τους συνεργάτες στη Θεσσαλονίκη. Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Μάριο Μπράνκο συνάντησε στο «Μακεδονία Παλλάς» τον μεγαλομέτοχο και το μέλος της διοίκησης και ανέλυσαν από κοινού όλα τα ανοιχτά ζητήματα της ομάδας, που αφορούν τις ανανεώσεις συμβολαίων, τις ενδεχόμενες πωλήσεις, αλλά και τις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας τον Ιανουάριο.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Σαββίδης είχε συναντήσεις και με άλλα στελέχη της ομάδας τους Θεσσαλονίκης, όπου συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα της καθημερινότητας της ομάδας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επαφές θα συνεχιστούν, με στόχο ο αγωνιστικός σχεδιασμός να τρέξει έγκαιρα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να υπερασπιστεί τα εν Ελλάδι κεκτημένα του και τη φετινή σεζόν.

Δημήτρης Πέλκας: Τον ετοιμάζει για βασικό ο Φερέιρα

O ΠΑΟΚ υποδέχεται στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 9η αγωνιστική της Super League. O Δικέφαλος του Βορρά θέλει να πετύχει την 4η συνεχόμενη νίκη του, με τον Αμπέλ Φερέιρα να καταστρώνει τα πλάνα του. Ο Πορτογάλος βρίσκεται σε δίλημμα, καθώς δεν έχει αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει τον Πέλκα στο αρχικό σχήμα.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός πέτυχε στον Βόλο το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου, ένα τέρμα που τον ανέβασε ψυχολογικά. Το «παράπονο», άλλωστε, του Φερέιρα από τον Πέλκα ήταν οι επιδόσεις του στο σκοράρισμα και βλέποντας ότι παίρνει μπρος θέλει να του δώσει απανωτές ευκαιρίες. Στην περίπτωση που θα παίξει βασικός το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός ενδεκάδας ο Στοχ.

Λέο Ζαμπά: Θέλει να φύγει ο Βραζιλιάνος

Το περυσινό καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ πίστεψε στον Λέο Ζαμπά και έδωσε πέντε εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη. Ο 19χρονος Βραζιλιάνος αποτελεί μία μεγάλη επένδυση για τον Δικέφαλο του Βορρά. Με τη σεζόν που έκανε πέρσι ο Ζαμπά στην πορεία του ΠΑΟΚ για τον νταμπλ, οι άνθρωποι της ομάδας έτριβαν τα χέρια τους.

Σε 39 εμφανίσεις με τα ασπρόμαυρα σε όλες τις διοργανώσεις ο νεαρός εξτρέμ κατέγραψε 7 γκολ και 11 ασίστ, και είχε εξαιρετικές εμφανίσεις, όντας κίνδυνος για οποιαδήποτε άμυνα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι προσδοκίες να ανέβουν πολύ. Όμως ο Ζαμπά φέτος παρουσιάζει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Ο 21χρονος άσος έχει αγωνιστεί 9 φορές φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη και δεν έχει κάποιο γκολ ή ασίστ με τις εμφανίσεις του να είναι απογοητευτικές.

Στη διοίκηση του ΠΑΟΚ υπάρχει έντονος προβληματισμός, καθώς βλέπουν μία μεγάλη επένδυση να μην αποδίδει. Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν τον υπολογίζει και δεν θα είχε πρόβλημα να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος, ο οποίος είναι απογοητευμένος και ψάχνεται για μία μεταγραφή. Στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν αν μπορούσαν να τον πουλήσουν τον Ιανουάριο, μιας και υπάρχουν και τα γνωστά ζητήματα με το FFP, αλλά υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα. Δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι μέχρι στιγμής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments