Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου [2/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου [2/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (2/11/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (2/11/19).

  • κριός

Ο ρομαντισμός μπορεί να ευδοκιμήσει σε περιβάλλοντα ομοϊδεατών, αυτή τη στιγμή! Γι’ αυτό επιλέξτε μέρη όπου μπορεί να μοιραστείτε ενδιαφέροντα, διασκέδαση, ή να συγκρίνετε σημειώσεις με κάποιο τρόπο. Έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε διανοητικά με το ταίρι σας ή με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μόλις αρχίσετε να μιλάτε οι δυο σας, ίσως να μην καταφέρετε να σταματήσετε! Είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, θα υπάρχει κάτι συναρπαστικό για να κάνετε κοινές σκέψεις ή να μάθετε μαζί, καινούργια πράγματα!

  • ταύρος

Όπου υπάρχει ερωτική εξέλιξη, βάλε τα δυνατά σου για να συμμορφωθείς με το παλιό σύνθημα «όσο λιγότερα τόσο καλύτερα». Δεν χρειάζεται να ξοδεύεις τεράστια χρηματικά ποσά ή να φτάνεις στα άκρα με τις ενέργειές σου, για να βοηθήσεις στην εμβάθυνση της σχέσης σου. Μάλλον δεν θα χρειαστεί να απομακρυνθείς πολύ από το σπίτι, για να απολαύσεις κάτι ενθουσιώδες. Αν είσαι ελεύθερη, τότε κοιτάξτε προσεκτικά τις ευκαιρίες που μπορεί να σου χτυπήσουν την πόρτα!

  • δίδυμοι

Μην είσαι πολύ σκληρή με τον εαυτό σου, αν έχεις υποτιμήσει – ή ανακάλυψες ότι αγνοούσες – τους τρόπους που ο εραστής σου περιμένει να αναλάβεις την πρωτοβουλία ή τον έλεγχο σε κάποιο θέμα. Να είσαι σίγουρη, ότι μια ευκαιρία να το κάνεις τώρα, θα του υπενθυμίσει τι μπορείς να καταφέρεις, όταν δείχνεις το παθιασμένο ενδιαφέρον σου – και δεν θα τον απογοητεύσεις! Δεν είναι αργά για να λάμψεις… με τον τρόπο που ξέρεις ότι μπορείς!

  • καρκίνος

Μια ρομαντική ή μια απόφαση που αφορά τη σχέση σου, μπορεί να προσκαλέσει μια μικρή διαμάχη. Αλλά ξέρεις τι κάνεις… και γιατί. Ακόμα κι αν κάποιοι πιστεύουν πως κάνεις κάτι αμφισβητήσιμο, μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται. Αυτό που μπορεί να φαίνεται πως είναι μια ξαφνική αλλαγή ή ανταπόκριση από την πλευρά σου, μπορεί να είναι κάτι που ήξερες πως είχες σκεφτεί πριν ενεργήσεις. Γι’ αυτό, κάνε αυτό που αισθάνεται, και ξέρεις πως είναι η σωστή πορεία δράσης για σένα.

  • λέων

Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείς στα κοινά που έχεις με το ταίρι σου και σε όσα μοιράζεστε με παρόμοιο τρόπο, αντί να διαφωνείτε. Η λίστα θα μπορούσε να μεγαλώσει άσκοπα αν το επιτρέψεις… και υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες αν συνδυάσετε τα ταλέντα και τις σκέψεις σας. Μπορεί να υποτιμάς τον τρόπο με τον οποίο μαζί με τον εραστή σου, αποτελείτε μια θαυμάσια ομάδα… Και αυτό που θα προφέρει σ’ να σχέδιο, ή μια ιδέα, θα μπορούσε να είναι αυτό που χρειάζεται, για να γίνει επιτυχία.

  • παρθένος

Μπορεί να έχεις τις απόψεις σου, για το τι δημιουργεί μια πιο αυθόρμητη ατμόσφαιρα στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου. Ο αγαπημένος σου όμως, θα μπορούσε να έχει άλλες ιδέες κι αν αισθάνεσαι ότι μπορεί να νιώσεις άβολα λόγω των διαφορών σας, τότε φρόντισε να το ξεκαθαρίσεις. Αυτό που το ταίρι σου πιστεύει ότι είναι ένδειξη αγάπης και φροντίδας, εσύ μπορεί να το βρεις κλειστοφοβικό. Πίστεψε, ότι θα βρείτε μια ισορροπία.

  • ζυγός

Ακόμα κι αν είσαι πολύ ανοιχτή στη σχέση σου, θα νιώσεις πως είναι καλύτερα να κρατήσεις κρυφά κάποια ερωτικά χαρτιά αυτή τη στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμβαίνει κάτι δόλιο, αλλά μπορεί να έχεις επίγνωση για το κουτί της Πανδώρας που θ’ ανοίξεις, αν φανερώσεις κάποια θέματα που μπορεί να είναι καλύτερα να βρίσκονται εκεί που είναι, προς το παρόν. Ο σωστός χρόνος και τόπος θα παρουσιαστούν σύντομα! Αλλά προς το παρόν, ένα συγκεκριμένο θέμα μπορεί να περιμένει…και να συζητηθεί αργότερα.

  • σκορπιός

Ακόμα κι αν η ερωτική σου ζωή φαίνεται αισθητά πιο περίπλοκη, μπορείς να αντιμετωπίσεις χαριτωμένα τυχόν προκλήσεις. Η προσπάθεια που επενδύεις για να διαμορφώσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου, υποστηρίζεται με προσοχή και ευαισθησία, παρά με αίσθημα καθήκοντος ή υποχρέωσης. Γνωρίζοντας τι θα κάνει το ταίρι σου χαρούμενο και ευγνώμων για τις προσπάθειές σου, είναι αρκετό για να σε ωθήσει να προσπαθήσεις παραπάνω…. στο όνομα της αγάπης. Και αυτό που θα λάβεις σε αντάλλαγμα… θα κάνει όλες τις προσπάθειές σου να φαίνονται πως άξιζαν τον κόπο.

  • τοξότης

Ο αγαπημένος σου μπορεί να υιοθετήσει μια σοβαρή στάση ή προσέγγιση σε κάποια ερωτικά θέματα, αυτή τη στιγμή. Αντί να αισθάνεσαι ότι αυτό σκοτώνει τη μαγεία, θα μπορούσες να νιώσεις άνετα με την ιδέα πως κάτι προχωράει σταδιακά και καλύπτει όλες τις απαραίτητες βάσεις. Ένα κοινό θέμα ή ίσως ένας κοινό στόχος πρέπει να αντιμετωπιστεί ρεαλιστικά. Πες τις απόψεις σου, για να βεβαιωθείς ότι δεν είναι μονόπλευρο.

  • αιγόκερως

Θα μπορούσες να βρεις πολλές ιδέες για να είσαι αυθόρμητη ή να ξεκινήσεις απρογραμμάτιστες περιπέτειες με τον εραστή σου! Αλλά μια αίσθηση ευθύνης, μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στα σχέδιά σου τώρα. Ευτυχώς, αν κάποιος μπορεί να καταλάβει την ανάγκη να θέσει το καθήκον πριν από την ευχαρίστηση όταν είναι απαραίτητο, τότε είσαι εσύ. Είτε εσύ είτε ο εραστής σου, πρέπει να δημιουργήσετε μια ουσιαστική ισορροπία ανάμεσα σ’ αυτό που θέλετε να κάνετε και σ’ αυτό που πρέπει να κάνετε. Θα συμβεί κάτι ξεχωριστό αν ο δρόμος μπροστά σας, ξεκαθαρίσει.

  • υδροχόος

Ίσως να ένιωσες ανακούφιση πρόσφατα όταν ο αγαπημένος σου φαινόταν να αποδέχεται μια άποψή σου, που τον ενθάρρυνε να λάβει υπόψη. Ίσως, η ιδέα έπρεπε να γίνει δική του πρώτα, πριν την αποδεχτεί. Ωστόσο, θα μπορούσες να ανιχνεύσεις στο παρασκήνιο την αλλαγή νοοτροπίας οπότε να είσαι έτοιμη να ξανανοίξεις τις συζητήσεις που είχαν κλείσει. Ίσως είναι χρήσιμο να κατανοήσεις τι κάνει τον εραστή σου να αισθάνεται τόσο ανήσυχος. Καθόρισέ το…. και μια συζήτηση θα μπορούσε να οδηγηθεί σε διαφορετική λεωφόρο.

  • ιχθύες

Μια από τις πιο σέξι ανταλλαγές που θα έχεις με τον εραστή σου αυτή τη στιγμή θα περιβάλει την επιτυχία ή τα επιτεύγματα, που βιώνετε ξεχωριστά. Η πρόοδος που φαντάζεσαι να φτιάχνεις σε μια σημαντική περιοχή της ζωής σου κερδίζει την περηφάνια του συντρόφου σου! Κι εσύ θα νιώσεις δέος για όσα θέτει σε εφαρμογή και είναι ξεχωριστά γι’ αυτόν! Μαζί, μπορείτε να είστε φανταστικοί πυλώνες υποστήριξης του ενός για τον άλλον. Και αν υπάρχει δημιουργική ή καλλιτεχνική οπτική γωνία σ’ αυτό που ακολουθείτε αντίστοιχα, τότε η ανταλλαγή των ταλέντων σας, θα οδηγήσει σε μια θεαματική δημιουργία.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments