Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής [1/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής [1/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (1/11/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (1/11/19).

  • κριός

Προσπάθησε αν μπορείς να κάνεις ένα βήμα πίσω, για να αξιολογήσεις τον χρήσιμο ρόλο που έχεις παίξει σ’ ένα ερωτικό σου θέμα. Ίσως έχεις βοηθήσει να λυθεί ένα απογοητευτικό ζήτημα ή πήρες το θάρρος να κάνεις ένα τολμηρό βήμα με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η ερωτική σου σχέση θα δείξει σημάδια ενίσχυσης – και οφείλεται στο ότι εμπιστεύεσαι τα ένστικτά σου, για το πώς να κάνεις ένα ενθουσιώδες άλμα, όταν είναι απαραίτητο!

  • ταύρος

Παρόλο που μπορεί να αισθάνεσαι ότι είσαι πολύ συνειδητοποιημένη για την προσοχή που προκαλείς, θα ενθουσιαστείς γνωρίζοντας, ότι κάποιος ενδιαφέρεται πολύ έντονα για σένα. Εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία για να ενισχύσεις μια εκκολαπτόμενη σχέση, ή να επωφεληθείς από αυτήν την ευοίωνη ενέργεια αν είσαι ήδη σε σχέση. Κάνε μια ουσιαστική συναισθηματική συζήτηση με το ταίρι σου…η διασκέδασε με το καινούργιο σου φλερτ. Έχεις μια δυναμική, που εργάζεται υπέρ σου. Αξιοποίησέ τη, στο έπακρο!

  • δίδυμοι

Μπορεί να είναι ο ανιδιοτελής σου τρόπος απέναντι στον αγαπημένο σου που φέρνει κάτι περισσότερο από ένα χαμόγελο στα χείλη του. Οι προθέσεις σου είναι καθαρές και οι κινήσεις σου έχουν συμπόνοια! Ανεξάρτητα αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση….όχι μόνο αυξάνεις την πιθανότητα δημιουργίας ή ενίσχυσης της σχέσης σου, αλλά είσαι επίσης σε θέση να δημιουργήσεις ένα καλύτερο κόσμο, γι’ αυτόν που σε ενδιαφέρει. Αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο! Και θα εκτιμηθεί δεόντως!

  • καρκίνος

Το μόνο που μπορεί να χρειαστεί, είναι ένα ενθαρρυντικό σχόλιο ή μια ειλικρινή χειρονομία υποστήριξης για να υπενθυμίσεις στο ταίρι σου, πόσα σημαίνει για σένα. Η φροντίδα και η αφοσίωσή σου, μπορεί να είναι αυτό ακριβώς, που χρειάζεται τώρα. Ωστόσο, επιλέγοντας να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, θα σημαίνουν πολλά γι’ αυτόν που αγαπάς. Είσαι έξοχα τοποθετημένη για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή του με μια ευγενική σου λέξη. Αλλά δεν τα λες, απλά γιατί πιστεύεις ότι θέλει να τα ακούσει. Εννοείς όσα λες…κι αυτό είναι κάτι, που και οι δύο γνωρίζετε.

  • λέων

Μια μικρή υπόθεση στην ερωτική σου ζωή, θα μπορούσε να σε κάνει να ριχτείς στη δράση για να διαχειριστείς μια κατάσταση, πριν γίνει μεγαλύτερη σε δύναμη και μέγεθος. Ευτυχώς, ξέρεις ότι θα πρέπει να είσαι ευγενική και υπομονετική…. και πως η πρόοδος θα βασιστεί σε σένα, κάνοντας μια προσπάθεια να ακούσεις, αντί να μιλήσεις. Αν έχεις ν’ αντιμετωπίσεις μια έντονη ενέργεια από τον εραστή σου, τότε μπορείς να του δείξεις….πώς η δύναμη της αγάπης μπορεί να θεραπεύσει ό, τι χρειάζεται να αντιμετωπιστεί ή να λυθεί, τώρα.

  • παρθένος

Συνέχισε να αναζητάς λεπτές ενδείξεις, που θα σε ενθαρρύνουν να ακούς πιο προσεκτικά κάθε μήνυμα που λαμβάνεις από τους άλλους ή από κάποιον συγκεκριμένα. Όσο περισσότερη προσοχή δίνεις σε ό,τι είναι αναπάντητο, τόσο περισσότερες απαντήσεις θα αντικαταστήσουν τις ερωτήσεις που εκτυλίσσονται τώρα, στα ερωτικά σου. Ο εραστής σου μπορεί να μην συνδεθεί αμέσως με τα οράματά σου, αλλά τελικά θα το κάνει. Προς το παρόν, αυτό με το οποίο έχεις συνδεθεί…. είναι μόνο μερικά ψήγματα παθιασμένης γνώσης, που προορίζεται μόνο για σένα!

  • ζυγός

Τα ένστικτά σου είναι απίθανο να αποτύχουν, αν σε παροτρύνουν να κοιτάξεις πιο προσεκτικά το μαγνητισμό που υπάρχει ανάμεσα σε σένα…κι ένα τυχερό άτομο. Κάτι στην ερωτική σου ζωή τώρα, περισσότερο ανακινείται, παρά αναδεύεται. Αν περίμενες μια ένδειξη για να σπάσεις ή να αντικαταστήσεις τις παλιές συνήθειες και να ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο παθιασμένης εξερεύνησης, τότε θα νιώσεις ευτυχισμένη με αυτό που εμφανίζεται…. ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου.

  • σκορπιός

Η δυναμική, εξακολουθεί να λειτουργεί υπέρ σου, για να επανεξετάσεις μια προσφορά, ή μια πρόταση από ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν αυτό που συζητήθηκε στο παρελθόν δεν απευθυνόταν σε σένα ή αν εντόπισες κάποιους λόγους για να απορρίψεις την πρόταση, τότε υπάρχει περίπτωση, ν’ αλλάξεις γνώμη. Υπάρχουν ευεργετικά οφέλη και μεγάλη ευχαρίστηση, αν αποδεχτείς την προσφορά… ακόμη και αν θα υπάρχουν προϋποθέσεις.

  • τοξότης

Η ιδέα να ξοδέψεις χρήματα για ένα ρομαντικό ζήτημα ή για να εντυπωσιάσεις ένα συγκεκριμένο άτομο, θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ελκυστική τώρα. Ωστόσο, η εξέλιξη σε μια κατάσταση, μπορεί να επιτευχθεί με ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση του ενός προς τον άλλον. Το αντικείμενο του πόθου σου, θα προτιμούσε να πεις ό,τι νιώθεις γι’ αυτόν, παρά να κάνεις κάτι, προσπαθώντας να τον εντυπωσιάσεις.

  • αιγόκερως

Η διαίσθησή σου, θα σημάνει συναγερμό αν αισθανθείς πως υπάρχουν περισσότερα σε μια ρομαντική κατάσταση, από ό, τι σου είπαν. Αλλά ακόμα και αν κάποιος αναφέρει κάποιες λεπτομέρειες, ή επιλέξει να αποκαλύψει μόνο μέρος μιας μεγαλύτερης εικόνας, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι λόγοι του, είναι παραπλανητικοί. Επέλεξε προσεκτικά τα λόγια σου, αν σκοπεύεις να μιλήσεις ανοιχτά για το θέμα. Αν προσπαθήσεις ν’ ακούσεις όσα ειπωθούν, τότε θα έχεις όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζεις. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

  • υδροχόος

Τα χρήματα μπορεί να είναι η ρίζα της έντασης που επικρατεί τώρα στη σχέση σου. Ίσως αισθάνεσαι, ότι έχεις διαφορετική αντίληψη για το χρήμα από ό, τι ο εραστής σου ή κάνει μεγάλα σχέδια που απαιτούν περισσότερα έξοδα, από όσα πιστεύεις πως χρειάζονται. Παρόλα αυτά, μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσά σας, όταν νιώσετε πως έχετε διαθέσιμα, όλα τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία.

  • ιχθύες

Η έντονη εστίαση μπορεί να μετατραπεί σε ανησυχία, σε ό,τι αφορά τώρα τα ερωτικά σου. Θα μπορούσε επίσης να οφείλεται στο χρόνο που απαιτείται, για να σκεφτείς το μέλλον της σχέσης σου. Αλλά θα μπορέσεις να το ξεπεράσεις. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στο παρόν και σε όσα αξίζει να αναγνωρίσεις και να εκτιμήσεις. Φρόντισε να κοιτάς για το μέλλον, αλλά αποδέξου τον παθιασμένο προορισμό σου, που βασίζεται σε βήματα που πρέπει να γίνουν με αυτοπεποίθηση… εδώ και τώρα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments