Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Στο Μόναχο για πώληση ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ

Ίλια Ίβιτς: Στο Μόναχο για πώληση ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ
Ίλια Ίβιτς: Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δεν βρέθηκε στο Μόναχο μόνο για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Ίλια Ίβιτς: Από τη μέρα που ο Σέρβος επέστρεψε στην ΑΕΚ δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό τον προγραμματισμό. Στο διάστημα που έχει περάσει έχει βγάλει συμπεράσματα για όλους και γνωρίζει που πρέπει να κινηθεί η ομάδα. Ο Ίλια Ίβιτς έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από ταξίδια σε Ευρωπαϊκές χώρες με σκοπό να δει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Πρόσφατα ταξίδεψε στο Μόναχο και το συγκεκριμένο ταξίδι σήκωσε πολύ σκόνη. Υπάρχουν αρκετές φήμες για το τι έκανε ο Σέρβος στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας. Το πιο πολυπαιγμένο σενάριο θέλει τον Ίβιτς να πήγε στο Μόναχο για τον Ορέστης Κιομουρτζόγλου, που αγωνίζεται από το καλοκαίρι στη Χέρακλες, αλλά η οικογένειά του βρίσκεται στη Γερμανία.

Σε πρώτο πλάνο και η πώληση

Παρά ταύτα ο βασικός λόγος του ταξιδιού του Ίβιτς στο Μόναχο ήταν επαφές που αφορούσαν σε πιθανή πώληση ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, σύμφωνα με τη “Live Sport”.

Μπορεί το όνομα του Μπάρκα να είναι αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο της ΑΕΚ, όμως ενδέχεται ο διεθνής πορτιέρο να μην αποτέλεσε το αντικείμενο της κουβέντας στο ταξίδι του Σέρβου τεχνικού διευθυντή. Αντιθέτως πιθανό είναι να έγινε συζήτηση για τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος έχει ακουστεί αρκετές φορές ως μεταγραφικός στόχων γερμανικών ομάδων κι ενδεχομένως προκύψουν εξελίξεις μέσα στον Γενάρη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments