Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: ψάχνεται για τον Ιανουάριο

Λεονάρντο Κούτρης: ψάχνεται για τον Ιανουάριο
Λεονάρντο Κούτρης: Ο έμπειρος μπακ αναμένεται να ψάξει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του τον Ιανουάριο.

Λεονάρντο Κούτρης: Το καλοκαίρι που μας πέρασε το όνομα του διεθνή μπακ έπαιξε για πολλές Ευρωπαϊκές ομάδες. Παρά το δεδομένο ενδιαφέρον ο Κούτρης παρέμεινε στον Ολυμπιακό. Όσο ο 24χρονος σκεφτόταν το ενδεχόμενο να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, ο Κώστας Τσιμίκας του πήρε την θέση.

Σύμφωνα με το Sportime ο παίκτης θα ζητήσει να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να ξεκαθαρίσει το μέλλον του. ” Ο 24χρονος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού που χάνει τη σειρά του στη διεθνή αγορά (και) ελέω Γιαννούλη μετράει φέτος 5 ματς και 3 ασίστ στη Σούπερ Λιγκ.

Σε πρόσφατο ραντεβού με τους εκπροσώπους του αξίωσε ακρόαση από τον Ολυμπιακό και δη τη Σουλούκου για να αποσαφηνιστούν οι προθέσεις και των δύο πλευρών μήπως και τον Ιανουάριο βρεθεί club για να αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού και option αγοράς! Όπως αναφέρει και η στήλη των παρασκηνίων του Sportime του Σαββάτου, οι Γκασπάρ, Τοροσίδης μπορεί να καλύψουν ρόλους διπλοθεσιτών. Κάτι που απέδειξε και η αποστολή στην Ξάνθη…”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments