Αθλητισμός

Μανώλης Σιώπης: Σχέδια επαναπατρισμού του Έλληνα μέσου

Μανώλης Σιώπης: Σχέδια επαναπατρισμού του Έλληνα μέσου
Μανώλης Σιώπης: Ο Έλληνας μέσος αποτελεί βασικός και αναντικατάστατο μέλος της Αλάνιασπορ και ήδη υπάρχουν σενάρια για επαναπατρισμό του.

Μανώλης Σιώπης: Το καλοκαίρι που πέρασε ο Έλληνας χαφ αποχώρησε μετά από μια γεμάτη σεζόν στον Άρη με προορισμό την Αλάνιασπορ. Η τουρκική ομάδα πλήρωσε τη ρήτρα των 500.000 ευρώ που είχε στο συμβόλαιο του με τους «κίτρινους» ο Σιώπης και τον έκανε συμπαίκτη με τον Τάσο Μπακασέτα και τον Γιώργο Τζαβέλα. Στην Τουρκία, ο βραχύσωμος μέσος δείχνει να περνάει κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, όντας βασικός και αναντικατάστατος για την ομάδα του.

Ήδη έχει αγωνιστεί και στις δέκα αναμετρήσεις της Αλάνιασπορ τη φετινή σεζόν, στις εννιά εκ των οποίων έμεινε στον αγωνιστικό για όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, με τον προπονητή της ομάδας και γνώριμο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, Ερόλ Μπουλούτ να τον εμπιστεύεται πλήρως. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», οι καλές εμφανίσεις του Έλληνα μέσου έχουν ήδη φέρει στο προσκήνιο σενάρια επαναπατρισμού του. Βέβαια, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα είναι λίγες οι επιλογές για τον ίδιο, εφόσον θελήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Στέφανος Αθανασιάδης: Το μυαλό του πλέον στον Ιανουάριο

Σε πολύ δύσκολη περίοδο βρίσκεται ο Έλληνας επιθετικός, καθώς το καλοκαίρι δεν βρήκε τελικά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, της Μακάμπι Χάιφα και του ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε ελεύθερος στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά δεν τελικά δεν κατάφερε να υπογράψει κάπου ούτε στο… και πέντε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, μένοντας ελεύθερος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Metrosport», ο έμπειρος Έλληνας επιθετικός βρίσκεται στην Αθήνα και δουλεύει καθημερινά πάνω σε ειδικό πρόγραμμα για να είναι έτοιμος τον χειμώνα να πάει σε ομάδα. Ήδη οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν έχουν αρχίσει επαφές με ομάδες που μπορούν να υποστηρίξουν το πρότζεκτ της αγωνιστικής αναγέννησης του πρώην φορ του ΠΑΟΚ. Για τον ίδιο αποτελεί προσωπικό στοίχημα να ανεβάσει και πάλι την πεσμένη μετοχή του στο ποδοσφαιρική χρηματιστήριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments