Διεθνή

Μπόρις Τζόνσον: Μονόδρομος η συμφωνία με την ΕΕ για το Brexit

Μπόρις Τζόνσον: Μονόδρομος η συμφωνία με την ΕΕ για το Brexit
Μπόρις Τζόνσον: "Ο μόνος δρόμος για να αποχωρήσουμε από την ΕΕ τώρα".

Μπόρις Τζόνσον: Ο Βρετανός πρωθυπουργός δήλωσε σήμερα ότι η αποτυχία του να φέρει εις πέρας το Brexit την περασμένη εβδομάδα όπως είχε υποσχεθεί ήταν κάτι που τον λύπησε βαθύτατα, αλλά σημείωσε ότι η συμφωνία του με την ΕΕ παραμένει ο μοναδικός δρόμος για την επίτευξή του.

“Ο μόνος δρόμος για να αποχωρήσουμε από την ΕΕ τώρα, ο μόνος τρόπος για να επιτύχουμε το Brexit, είναι να προχωρήσουμε με την συμφωνία που έχουμε”, δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky News κατά την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 12 Δεκεμβρίου στη Βρετανία.

Δεν θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές ο Φάρατζ

Επίσης, ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο ηγέτης του Κόμματος του Brexit στη Βρετανία, δήλωσε σήμερα ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, καθώς επιλέγει αντ’ αυτού να κάνει εκστρατεία σε όλη τη χώρα κατά της συμφωνίας του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον για την αποχώρηση από την ΕΕ.

“Το σκέφτηκα πάρα πολύ αυτό: Πώς θα υπηρετήσω καλύτερα τον σκοπό του Brexit;”, δήλωσε στον Άντριου Μαρ του BBC. “Να βρω μια έδρα και να προσπαθήσω να με βάλω στο κοινοβούλιο ή θα υπηρετήσω τον σκοπό αυτόν καλύτερα διασχίζοντας το Ηνωμένο Βασίλειο από άκρη σε άκρη υποστηρίζοντας 600 υποψήφιους, και αποφάσισα ότι το δεύτερο είναι το σωστό”, πρόσθεσε ο Φάρατζ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments