Αθλητισμός

Δημήτρης Λημνιός: Οι “σειρήνες” που πληθαίνουν και το δίλημμα του ΠΑΟΚ

Δημήτρης Λημνιός: Οι “σειρήνες” που πληθαίνουν και το δίλημμα του ΠΑΟΚ
Δημήτρης Λημνιός: Ο Έλληνας άσος εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν και οι ΠΑΟΚ ενδέχεται να βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα.

Δημήτρης Λημνιός: Ο Έλληνας άσος εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο 21χρονος εξτρέμ έχει αρπάξει από τα μαλλιά κάθε ευκαιρία που του έχει δώσει ο Άμπελ Φερέιρα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δικαιώνεται περίτρανα για την επιλογή του. Ήδη, άλλωστε, από το ξεκίνημα της σεζόν ο Λημνιός έχει την πλήρη εμπιστοσύνη του προπονητή του και έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα του «Δικεφάλου του Βορρά», προσφέροντας πολλές λύσεις στην ομάδα του.

Ο ίδιος αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνων για τις αντίπαλες άμυνες σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται, ενώ το γεγονός ότι συμβάλει και στο αμυντικό κομμάτι έχει συμβάλει αρκετά στην καθιέρωση του, τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στην Εθνική Ελλάδος το τελευταίο διάστημα. Βέβαια, πέραν τούτου, έχει βοηθήσει να ακουστεί και το όνομα του ακόμα περισσότερο στο εξωτερικό, με τις «σειρήνες» για τον 21χρονο να έχουν αυξηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportime», για τον Έλληνα άσο γίνεται ένας πραγματικός «χαμός» τους τελευταίους μήνες, καθώς το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του είναι αρκετά μεγάλο. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, αν ο ίδιος συνεχίσει στα ίδια στάνταρ απόδοσης, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει κίνηση κάποιας ομάδας για την απόκτηση του. Έτσι, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθεί μπροστά σε ένα δίλημμα. Κι αυτό γιατί ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πρέπει είτε να τον πουλήσει, είτε να ανανεώσει, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ’21.

Γιώργος Σαββίδης: Φιλοξένησε στην Τούμπα οπαδούς του Παναθηναϊκού [pic]

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram μετά το παιχνίδι του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό, το οποίο έληξε 2-2. Ο Γιώργος Σαββίδης έκανε γνωστό μέσω της ανάρτησης, ότι παρακολούθησε το ντέρμπι, μαζί με δύο φίλους του Παναθηναϊκού (κάτι ανάλογο είχε κάνει και στο παιχνίδι με τον Άρη) από την Πάτρα.

«Πρώτος κανόνας: Μην υποτιμάς τον αντίπαλό σου. Δεύτερος κανόνας: Να είσαι καλός με τους καλεσμένους σου. Οπαδοί του Παναθηναϊκού από την Πάτρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments