Αθλητισμός

Γιώργος Σαββίδης: Τι είπε για Βιεϊρίνια και Μπουζούκη [pic]

Γιώργος Σαββίδης: Τι είπε για Βιεϊρίνια και Μπουζούκη [pic]
Γιώργος Σαββίδης: Ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, αποθέωσε τόσο τον Αντελίνο Βιεϊρίνια όσο και τον Γιάννη Μπουζούκη μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Γιώργος Σαββίδης: ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, στο οποίο ο «Δικέφαλος του Βορρά» ισοφάρισε στο 101′ με πέναλτι του Αντελίνο Βιεϊρίνια, σώζοντας το αήττητο του. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, που είχε αρκετή ένταση, ο Γιάννης Μπουζούκης έσπευσε να αγκαλιάσει τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, μια κίνηση η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Γιώργο Σαββίδη. Ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, εξήρε μέσω Instagram τους πρωταγωνιστές του ντέρμπι.

Έχοντας πλάνο από την επίμαχη φάση, ο γιος του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έκανε λόγο για «παιχταράδες», θέλοντας να υποκλιθεί στον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος απεικονίζεται μαζί με τον Ίνγκι Ίνγκασον αλλά και στον αντίπαλο του Δικεφάλου, το νεαρό Γιάννη Μπουζούκη.

Γιώργος Σαββίδης: Φιλοξένησε στην Τούμπα οπαδούς του Παναθηναϊκού [pic]

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram μετά το παιχνίδι του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό, το οποίο έληξε 2-2. Ο Γιώργος Σαββίδης έκανε γνωστό μέσω της ανάρτησης, ότι παρακολούθησε το ντέρμπι, μαζί με δύο φίλους του Παναθηναϊκού (κάτι ανάλογο είχε κάνει και στο παιχνίδι με τον Άρη) από την Πάτρα.

«Πρώτος κανόνας: Μην υποτιμάς τον αντίπαλό σου. Δεύτερος κανόνας: Να είσαι καλός με τους καλεσμένους σου. Οπαδοί του Παναθηναϊκού από την Πάτρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments