Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Ταξίδι “αστραπή” στη Γερμανία και φήμες περί πώλησης Γαλανόπουλου

Ίλια Ίβιτς: Ταξίδι “αστραπή” στη Γερμανία και φήμες περί πώλησης Γαλανόπουλου
Ίλια Ίβιτς: Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ταξίδεψε στο Μόναχο και είχε επαφές που δεν αφορούσαν σε μεταγραφικό στόχο του Δικεφάλου, αλλά σε πώληση.

Ίλια Ίβιτς: Ο Ίλια Ίβιτς πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Μόναχο, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να κάνει μάλιστα περισσότερα από ένα ραντεβού εκεί. Ο ίδιος είχε συγκεκριμένη ατζέντα στα ραντεβού του στη γερμανική πόλη, στην οποία ξεχώριζαν επαφές που δεν αφορούσαν σε μεταγραφικό στόχο του Δικεφάλου, αλλά σε πώληση. Πιο συγκεκριμένα, ο Ίβιτς είχε συνομιλίες με με ανθρώπους κάποιου συλλόγου είτε κάποιους ατζέντηδες, έχοντας στο επίκεντρο της συζήτησης περίπτωση παίκτη της ΑΕΚ.

Μέχρι στιγμής το όνομα του Βασίλη Μπάρκα βρίσκεται στη «βιτρίνα» της ΑΕΚ, αλλά είναι αρκετά πιθανό ο Έλληνας τερματοφύλακας να μην ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης στο ταξίδι του Ίβιτς στη Γερμανία. Πάντως, δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο να υπήρξαν επαφές και για τον 25χρονο πορτιέρε. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», άλλος ήταν ο παίκτης της ΑΕΚ που βρίσκεται στο στόχαστρο γερμανικών ομάδων.

Ο λόγος για τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος ήδη από την περσινή σεζόν παρακολουθείται αρκετά από γερμανικές ομάδες. Ο νεαρός μέσος της Ένωσης είναι μια περίπτωση για την οποία ενδεχομένως προκύψουν εξελίξεις μέσα στον Γενάρη και μένει να φανεί αν το ταξίδι του Ίβιτς σχετίζεται με τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

ΑΕΚ: Δεν αποκλείεται να επιστρέψει νωρίτερα ο Βράνιες

Μπορεί ο Όγκιεν Βράνιες να απολογήθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ για όσα συνέβησαν στο περίφημο πάρτι για τα γενέθλιά του αλλά και τις αναρτήσεις του τη μέρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά η τιμωρία από την «Ένωση» θεωρούνταν δεδομένη. Ο έμπειρος στόπερ έδειξε μετάνοια για τη συμπεριφορά του και παραδέχθηκε το λάθος των πράξεών του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ζητάω συγνώμη για όλα. Ειδικά που δεν κατέβασα την ανάρτηση όταν μου ζητήθηκε, ήταν μεγάλο λάθος μου».

Η διοίκηση της Ένωσης ζήτησε από τον παίκτη εξηγήσεις για όλα τα παραπάνω, πολύ περισσότερο για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του πάρτι του εις βάρος του Ολυμπιακού. «Το πάθος μου για την ΑΕΚ το ξέρετε, είναι ειλικρινές και κάποιες φορές με οδηγεί σε λάθη. Θα δεχθώ την όποια τιμωρία μου» ανέφερε ο Βόσνιος αμυντικός περιμένοντας από τη διοίκηση όποια τιμωρία.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να τόνισε στον Νίκο Κωστένογλου, πως ο Όγκνιεν Βράνιες τίθεται εκτός ομάδας για ένα μήνα, μετά τα πρόσφατα πειθαρχικά του παραπτώματα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει ως τώρα από το ρεπορτάζ ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έχει πει στον Κωστένογλου ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βράνιες για ένα μήνα στέλνοντας έτσι ηχηρό μήνυμα… συμμόρφωσης στον Βόσνιο αμυντικό.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΑΕΚ για την τιμωρία του Βόσνιου στόπερ, παρά μόνο τα όσα έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον της ομάδας. Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» δεν θα πρέπει να θεωρηθεί απίθανο ο ίδιος να επιστρέψει νωρίτερα από τον ένα μήνα, τον οποίο είχε εισηγηθεί ως τιμωρία του ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Νίκο Κωστένογλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments