Αθλητισμός

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μάρτινς

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μάρτινς
Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός: Με αρκετές διαφοροποιήσεις στην εντεκάδα αναμένεται να παραταχθούν οι Ερυθρόλευκοι.

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεχάσει ήδη τη λευκή ισοπαλία με την Ξάνθη και ετοιμάζονται για το παιχνίδι με τους Βαυαρούς για την 4η αγωνιστική του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς σήμερα θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει την Τρίτη για την Γερμανία.

Στη διάθεση του Πορτογάλου είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές καθώς κανείς παίκτης του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ο Μάρτινς θα επιλέξει ξανά τριάδα στο κέντρο, λόγω της δυσκολίας του αγώνα και των απαιτήσεων που θα υπάρχουν ανασταλτικά απέναντι στην Μπάγερν, που αναμένεται να βγάλει “αντίδραση” μετά τη συντριβή με 5-1 από την Άιντραχτ και την απόλυση του Νίκο Κόβατς.

Σύμφωνα πάντως με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», αναμένονται αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και πιθανότατα θα κερδίσουν οι Γκερέρο, Μασούρας και Βαλμπουενά, που μπήκαν σαν αλλαγή στα Πηγάδια. Υποψήφιοι είναι και οι Μεριά, Τοροσίδης και Μπενζιά. Ο πρώτος διεκδικεί θέση στην άμυνα κι όχι απαραίτητα του Αβραάμ, ο δεύτερος δεν αποκλείεται να πάρει την θέση του καταπονημένου Ελαμπντελαουί, ενώ ο τρίτος ίσως προτιμηθεί αντί ενός εκ των Γκιγέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά στην τριάδα στα χαφ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments