Ελλάδα

Δάφνη: Επίθεση με βαριοπούλες σε τράπεζα

Δάφνη: Επίθεση με βαριοπούλες σε τράπεζα
Δάφνη: Επίθεση με χρήση βαριοπούλας επιχείρησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας στη περιοχή προκαλώντας ζημιές σε είσοδο τράπεζας και ΑΤΜ.

Δάφνη: Στην καταγραφή επίθεσης σε τράπεζα της Δάφνης προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές τα ξημερώματα της Δευτέρας. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, άγνωστοι προσπάθησαν να παραβιάσουν τράπεζα της περιοχής με βαριοπούλες προκαλώντας σοβαρές φθορές στο κατάστημα. Όπως καταγράφουν και οι κάμερες ασφαλείας, οι δράστες επιχείρησαν να παραβιάσουν τόσο την είσοδο της τράπεζας όσο και το ΑΤΜ, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε πολλά αντίστοιχα, καθώς τράπεζες και δημόσια κτίρια γίνονται συχνά στόχοι κουκουλοφόρων.

Το περιστατικό καταγράφηκε στις 2:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας με τους δράστες να τρέπονται άμεσα σε φυγή μην προχωρώντας σε περαιτέρω ενέργειες προκαλώντας μονάχα φθορές στο κτίριο. Οι αρχές κάνοντας χρήση της κάμερας ασφαλείας προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες, βρισκόμενοι σε διαδικασία αναζήτησής τους.

Το αστυνομικό δελτίο ωστόσο δεν σταματά εκεί καθώς λίγο πριν το περιστατικό στη Δάφνη, άγνωστοι επιτέθηκαν εις βάρος αστυνομικών με πέτρες κατά αστυνομικών στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η επίθεση έγινε στην οδό Ζαΐμη στα Εξάρχεια, και η ομάδα των αγνώστων βγήκε από κατάληψη κτιρίου που υπάρχει στην περιοχή. Άρχισαν να πετούν πέτρες και αντικείμενα, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί ελαφρά. Για το περιστατικό έγιναν δύο προσαγωγές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments