Αθλητισμός

Δημήτρης Λημνιός: Μεγαλώνει η λίστα των “μνηστήρων”

Δημήτρης Λημνιός: Μεγαλώνει η λίστα των “μνηστήρων”
Δημήτρης Λημνιός: Ο Έλληνας εξτρέμ διάγει την καλύτερη των περιόδων του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ γεγονός που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον τουλάχιστον τεσσάρων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Δημήτρης Λημνιός: Παρέλαση σκάουτερς για χάρη του 21χρονου πραγματοποιήθηκε στη Τούμπα στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο λόγος της επίσκεψης των περισσότερων είχε να κάνει αποκλειστικά με τον Δημήτρη Λημνιό. Η εκπληκτική σεζόν που διανύει ο νεαρός δεν έχει περάσει απαρατήρητη από την ποδοσφαιρική Ευρώπη, αντιθέτως καθημερινά ολοένα και περισσότεροι σύλλογοι τσεκάρουν τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Λημνιός θα βρήκε σκούρα, με τον Εμάνουελ Ινσούα να κλείνει καλά τις επελάσεις του στην περιοχή των «Πράσινων». Στην Τούμπα ωστόσο για χάρη του βρέθηκαν τέσσερις ευρωπαϊκοί σύλλογοι με το σύνολο αυτών να κρατά θετικά στοιχεία από την συμμετοχή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη παρέλασαν άνθρωποι από τις Άντερλεχτ, Άιντραχτ Φρανφούρτης, Μονακό και  Σασουόλο. 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα εμφανίζεται άκρως ικανοποιημένος με την φετινή παρουσία του παίκτη στην ομάδα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού συμμετέχοντας σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του «Δικέφαλου του Βορρά». Σε συνολικά 12 εμφανίσεις ο 21χρονος μετρά τρία τέρματα και αντίστοιχες ασίστ. Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτά τα θετικά, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να βλέπουν πως συνολικά η παρουσία του παίκτη προσφέρει πολλά στην ομάδα. Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του συλλόγου εξετάζει σοβαρά την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή προλαβαίνοντας τους μνηστήρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments