Αθλητισμός

Μάριος Οικονόμου: Αμφίβολος για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Μάριος Οικονόμου: Αμφίβολος για το ματς με τον Παναθηναϊκό
Μάριος Οικονόμου: Ο διεθνής αμυντικός νιώθει ενοχλήσεις και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά αμφίβολο.

Μάριος Οικονόμου: Μετά την τιμωρία του Όγκνιεν Βράνιες, ο Έλληνας αμυντικός επέστρεψε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ. Στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έπαιξε με τον Τσιγκρίνσκι να είναι ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας.

Ωστόσο ο Μάριος Οικονόμου αντιμετώπισε πολλά προβλήματα κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι η γενική αμυντική εικόνα της ΑΕΚ ήταν τραγική. Ο Έλληνας αμυντικός έχει ένα ελαφρυντικό καθώς ήταν τραυματίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πονάει ο Οικονόμου πονοκεφαλιάζει ο Κωστένογλου

Ο 27χρονος στόπερ έβγαλε με ενοχλήσεις στο γόνατο όλο το ματς με τον Ατρόμητο, πρόβλημα που αντιμετώπιζε και κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της περασμένης εβδομάδας κι εντός της ημέρας θα κάνει εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού.  Η συμμετοχή του πάντως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Την ίδια στιγμή κυκλοφόρησαν σενάρια που θέλουν τον Όγκνιεν Βράνιες να επιστρέφει νωρίτερα στη δράση.  Παρ’ όλα αυτά, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Livesport» κάτι τέτοιο δεν υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ενημερώσει να μην υπολογίζεται ο Βράνιες για έναν μήνα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ναι μεν ο Βράνιες έδειξε μεταμέλεια με τη στάση του, ωστόσο, αν η τιμωρία του άλλαζε θα δημιουργούνταν μεγάλη αναταραχή στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και κάτι τέτοιο ουδείς στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, θέλει να συμβεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments