Αθλητισμός

Πανιώνιος: Πιάστηκαν στα χέρια Μανιάτης – Ναλιτζής

Πανιώνιος: Πιάστηκαν στα χέρια Μανιάτης – Ναλιτζής
Πανιώνιος: Το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη στην Νέα Σμύρνη ήταν επεισοδιακό καθώς ο Γιάννης Μανιάτης ξέσπασε για τον λόγο της μη χρησιμοποίησης του επιρρίπτοντας ευθύνες στον Δημήτρη Ναλιτζή.

Πανιώνιος: Με… μουρμούρα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Άρη στη Νέα Σμύρνη. Οι «Πάνθηρες» έμειναν στην ισοπαλία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε ένα παιχνίδι που λίγο έλειψε να πανηγυρίσουν σπουδαία νίκη. Το τέλος του αγώνα ωστόσο έφερε την έντονη δυσαρέσκεια του Γιάννη Μανιάτη, με τον Έλληνα μέσο να δυσφορεί, καθώς έμεινε εκτός αγώνα αν και ήταν έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο έμπειρος μέσος σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν τόσο θυμωμένος με την μη συμμετοχή του στον αγώνα που ζήτησε εξηγήσεις από τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Ναλιτζή. Ο άλλοτε μέσος του Ολυμπιακού όπως αναφέρεται, περίμενε την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στο τελευταίο μέρος του αγώνα, όντας έτοιμος να προσφέρει ανάσες στον χώρο του κέντρου. Σύμφωνα με το “Sportime” ο βασικός λόγος ήταν πως θα έπρεπε να βγει ο Οικονομίδης από τη στιγμή που ήταν κουρασμένος και είχε κράμπες.

Εντούτοις ο τεχνικός των «Κυανόλευκων», Νικόδημος Παπαβασιλείου αποφάσισε να διατηρήσει τον Οικονομίδη μέχρι τέλους προκαλώντας την έκρηξη του Γιάννη Μανιάτη. Η γκρίνια του 33χρονου συνεχίστηκε για πολύ ώρα, με τον Δημήτρη Ναλιτζή να δέχεται τα παράπονα του παίκτη. Όπως αναφέρεται οι δύο άνδρες μάλιστα έγιναν πρωταγωνιστές επεισοδίου, μιας και ο έμπειρος μέσος κατηγόρησε τον γενικό αρχηγό της ομάδας πως εκείνος ευθύνεται για την μη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Άρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments