Αθλητισμός

PAOK TV: Έγινε χαμός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

PAOK TV: Έγινε χαμός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
PAOK TV: Σχεδόν δυο φορές θα μπορούσε να γεμίσει την Τούμπα ο ΠΑΟΚ με τους συνδρομητές που παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

PAOK TV: Την φετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα Ελληνικά δεδομένα. Δεν μπόρεσε να κλείσει συμφωνία με κάποιο κανάλι και αποφάσισε να φτιάξει τη δική του διαδικτυακή πλατφόρμα.

Ο κόσμος της ομάδας έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια με τις ετήσιες συνδρομές που έχει αγοράσει. Ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που επιλέγουν να πληρώνουν κάθε φορά ξεχωριστά. Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ έδωσε το δεύτερο εντός έδρας ντέρμπι. Αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ουσιαστικά ήταν το πρώτο κρας τεστ για το πόσους συνδρομητές μπορεί να πιάσει το PAOK TV.

Εκτιμάται ότι πάνω από 50.000 συνδρομητές (σχεδόν δύο φορές η χωρητικότητα της Τούμπας) παρακολουθούσαν σε ζωντανή μετάδοση από την πλατφόρμα του PAOK TV.

Στον συγκεκριμένο αριθμό φυσικά συνυπολογίζονται τόσο οι ετήσιες συνδρομές, όσο κι αυτές μίας χρήσης τύπου pay per view. Ενδεικτικό είναι ότι λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ντέρμπι της Τούμπας και της 9ης αγωνιστικής της Super League 1 μπλόκαρε το το διατραπεζικό σύστημα πληρωμής λόγω μεγάλης ζήτησης.

Γι’ αυτό σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δεν φέρει ευθύνη η ομάδα, αλλά η τράπεζα καθώς δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τόσες ταυτόχρονες αγορές. Το σύστημα μετάδοσης του Δικέφαλου δεν έχει κάποιο όριο στον όγκο των συνδρομητών που μπορεί ν’ αντέξει.

Οι διακοπές που παρατηρήθηκαν στη διάρκεια της αναμέτρησης, οφείλονται σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας στον πάροχο του Internet ή τη συσκευή καθώς η εικόνα έφυγε κανονικά και χωρίς κάποιο πρόβλημα από την Τούμπα.

Στους πρωταθλητές Ελλάδας περιμένουν φυσικά μεγαλύτερο όγκο συνδρομών στα επόμενα εντός έδρας ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, καθώς θα διεξαχθούν για το δεύτερο γύρο όταν το πρωτάθλημα θα έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments