Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Έτσι θα “κατέβει” στο Μόναχο ο Ολυμπιακός

Πέδρο Μαρτίνς: Έτσι θα “κατέβει” στο Μόναχο ο Ολυμπιακός
Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για το κρίσιμο παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο, αλλάζοντας πρόσωπα στην επιθετική του γραμμή.

Πέδρο Μαρτίνς: Μετά την “λευκή” ισοπαλία στη Ξάνθη, οι “Ερυθρόλευκοι” στρέφουν αποκλειστικά το ενδιαφέρον τους στο Μόναχο. Εκεί αύριο το βράδυ ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πληγωμένη Μπάγερν Μονάχου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Βαυαροί πριν λίγα 24ωρα υπέστησαν βαριά ήττα στην Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ να επικρατεί με το ευρύ 5-1. Πάνω στο παιχνίδι της Άιντραχτ θέλει να βαδίσει και ο Ολυμπιακός με μία σαφώς πιο αμυντική φιλοσοφία προκειμένου να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα.

Οι Πειραιώτες ταξιδεύουν για το Μόναχο με αισιοδοξία για κάτι καλό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καταστρώνει με ηρεμία τα πλάνα του δοκιμάζοντας σχήμα 4-3-3 ανακατεύοντας την τράπουλα στην επιθετική του γραμμή. Μασούρας και Γκερέρο αναμένονται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα έναντι των Ελ Αραμπί και Σουντανί που αγωνίστηκαν στην Ξάνθη. Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος τεχνικός δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά, με μοναδικό ερωτηματικό να παραμένει ωστόσο η συμμετοχή του Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αν και πήρε λεπτά συμμετοχής στην Ξάνθη δεν φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, με τον Μαρτίνς να σκέφτεται να τον διατηρήσει στον πάγκο ρίχνοντας τον στην μάχη στο δεύτερο ημίχρονο. Στην Μπάγερν Μονάχου, η απόλυση του Κόβατς έχει προκαλέσει ανισορροπία στην ομάδα, ωστόσο άπαντες στη Γερμανία περιμένουν ένα ξέσπασμα μετά την συντριβή στη Φρανκφούρτη και άμεση επιστροφή του συλλόγου στις νίκες.

Αναλυτικά η αποστολή των “Ερυθρόλευκων”:Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ, Μπενζιά, Γκιγέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments