Αθλητισμός

Πέτρος Μάνταλος: Η συγνώμη του στον τερματοφύλακα του Ατρόμητου

Πέτρος Μάνταλος: Η συγνώμη του στον τερματοφύλακα του Ατρόμητου
Πέτρος Μάνταλος: Ο αρχηγός της ΑΕΚ φάνηκε να παρηγορεί τον Χρήστο Μανδά στην φάση του 1-1.

Ο Πέτρος Μάνταλος έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην τεράστια νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ με 3-2. Ο αρχηγός της ΑΕΚ στην φάση της ισοφάρισης της Ένωσης στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου φάνηκε να παρηγορεί τον τερματοφύλακα τερματοφύλακα του Ατρόμητου, Χρήστο Μανδά.

Στη φάση του 1-1, η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον νεαρό κίπερ των Περιστεριωτών. Μετά το σουτ του Ολιβέιρα, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, μετά στην πλάτη του πεσμένου Μάνδα και κατέληξε στα δίχτυα του Ατρόμητου για το 1-1. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Πέτρος Μάνταλος έτρεξε να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα για να δώσει γρήγορα συνέχεια στο ματς. Τότε καταγράφηκε το στιγμιότυπο με τον διεθνή μέσο της Ένωσης να δίνει το χέρι του στον πεσμένο τερματοφύλακα.

Αρκετοί θεώρησαν ότι ο αρχηγός της ΑΕΚ επιχείρησε να παρηγορήσει τον νεαρό Μανδά. Όμως δεν ήταν αυτή η πραγματικότητα. Ο Μάνταλος στην προσπάθειά του να τρέξει να πάρει την μπάλα από τα δίχτυα πάτησε άθελά του τον νεαρό τερματοφύλακα και πήγε αμέσως να του… απολογηθεί λέγοντάς του: “Συγγνώμη αδερφέ…”!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments