Αθλητισμός

Βασίλης Μπάρκας: Ενδιαφέρον από την Μάιντζ

Βασίλης Μπάρκας: Ενδιαφέρον από την Μάιντζ
Βασίλης Μπάρκας: Η Γερμανική ομάδα έχει ρωτήσει για τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Βασίλης Μπάρκας: Πριν από μερικά χρόνια η ΑΕΚ προχώρησε στην απόκτηση του Έλληνα γκολκίπερ σαν μια μεγάλη επένδυση για το μέλλον. Σε μια περίοδο που ο σύλλογος δεν ξόδευε πολλά χρήματα για αγορές, έβγαλε από τα ταμεία του 500.000 ευρώ.

Η εξέληξη του Μπάρκα ήταν μεγάλη. Με την πάροδο των ετών ο νεαρός γκολκίπερ κατάφερε να γίνει βασικός τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στην Εθνική ομάδα. Μπορεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μην έχει καλή εικόνα, αλλά ο Μπάρκας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Αποκορύφωμα ήταν το παιχνίδι με την Ιταλία στο Ολυμπιακό στάδιο.

Οι Γερμανοί ξανάρχονται για Μπάρκα

Τα τελευταία δυο χρόνια το όνομα του Βασίλη Μπάρκα παίζει συχνά στο ρεπορτάζ Ευρωπαϊκών ομάδων. Αρκετοί σύλλογοι, κυρίως από την Γερμανία και την Ιταλία έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη της ΑΕΚ. Το περασμένο καλοκαίρι ο Μπάρκας ήταν υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της Ρόμα.

Ωστόσο η Ιταλική ομάδα δεν κατέθεσε ποτέ κάποια επίσημη πρόταση. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως έχει έρθει η ώρα για το επόμενο βήμα. Τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη φημολογία και δημοσιεύματα στη Σκωτία που θέλουν τη Σέλτικ να ασχολείται “ζεστά” με την περίπτωση του πορτιέρο της ΑΕΚ.

Φιλολογικό ενδιαφέρον πάντως για τον διεθνή γκολκίπερ προκύπτει και από τη Μάιντζ, σύμφωνα με τη “Sportday”.  Η Γερμανική ομάδα τσεκάρει τον 25χρονο τερματοφύλακα κι εμφανίζεται να ρωτά πιθανούς μεσάζοντες για το αν και πώς θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μία τέτοια μεταγραφή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments